Tinder Premium Plus előfizetés jár a Huawei P60 Pro mellé

Meglepő kedvezményt ad a Huawei legújabb prémium kategóriás készüléke, a Huawei P60 Pro magyar vásárlói számára. 

Nemrégiben Magyarországon is megjelent a dél-koreai vállalat új zászlóhajós készüléke, a P60 Pro, amely elsősorban fotós képességeivel hívta fel magára a figyelmet. A vállalat most különleges kedvezményt ad a csúcskészülék új tulajdonosainak, amely a készülék megvásárlásától számítva 2023. decemberig 31-ig vehető igénybe. A Huawei a Tinder alkalmazással együttműködve ez év végéig ingyenesen teszi elérhetővé az egyébként térítési díj ellenében használható Tinder Plus előfizetést a Huawei P60 Pro készüléket vásárlóknak. Ez lehetőséget ad az applikáció több prémium funkciójának használatára – ezek közé tartozik a hirdetések elrejtése, a korlátlan kedvelés és visszatekerés lehetősége, valamint a tartózkodási hely szabad változtatása. A Tinder Plus előfizetéssel rendelkezők ezáltal hatékonyabban használhatják az alkalmazást és növelhetik az ismerkedési esélyeiket.


A 190 országban és 40 nyelven elérhető Tinder alkalmazás 75 millió aktív felhasználójával jelenleg a legelterjedtebb és legnépszerűbb online társkereső platform.

Az ajánlat igénybevételéhez a P60 Pro új felhasználói könnyedén hozzáférhetnek az AppGallery-n keresztül. A letöltést követően az AppGallery „Ajándékok” menüpontjában néhány érintéssel díjmentesen vehetik igénybe december 31-ig a Tinder Plus csomagot, amelyet az ingyenes időszak lejárta után a felhasználók díjköteles formában vehetnek igénybe.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?