Nem vicc: 200 ezer forintos okos macskavécével rukkolt elő a Tesla

Tudtad, hogy a Tesla piacra dobott egy okos macskavécét, amely öntisztító, és beépített mérleg is van benne? 

Habár a macskatartás talán egyetlen kellemetlen hátulütője az alom mindennapos takarítása, arra talán kevesen számítottak, hogy a Tesla előrukkol egy okos macska WC-vel, amely higiénikus és praktikus toalett használatot kínál a cicának, öntisztító funkcióval. Az intelligens toalett amellett, hogy a cicus számára diszkrét környezetet biztosít a szükségletek elvégzérésre, a WC-hez Wi-Fi-n keresztül csatlakozó Tesla Smart alkalmazásban az is beállítható, hogy mikor kezdje el a tisztítási ciklust (választhatunk az automatikus és a manuális tisztítás között is).


És ez még nem minden: a kapcsolódó okos alkalmazásban nyomon követhetjük, hogy a cica milyen gyakran használja a WC-t, a beépített mérlegnek köszönhetően pedig a cica súlya is megfigyelhető. Mindez pedig azért hasznos, mert segíthet idejekorán elcsípni egy esetleges betegséget is.

Emellett okos kanapét is kínál a Tesla macskánk vagy kistestű kutyánk részére. A high-tech fekvőalkalmatosság gondoskodik arról, hogy kis kedvencünk ne kapjon hőgutát a nyári forróságban, de akkor se vacogjon, ha esetleg hirtelen lehűl a levegő. A készülék a környezeti hőmérséklethez igazodva változtatja a működési hőmérsékletét, de mi is átállíthatjuk manuálisan, 20 °C és 38 °C között. A maximális komfort érdekében kanapét egy vízálló, géllel töltött párna takarja, amelyen kedvencünk kényelmesen szunyókálhat, bármilyen idő is legyen odakint.

okos macskavécé
Fotó: TeslaSmart

Persze a kényelem sosincs ingyen: az okos macskavécéért 217 ezer forintot, míg a okos kanapéérét 67 ezer forintot kell kicsengetni a gyártónak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?