Az új OnePlus esőben is kezesbárány marad

A OnePlus bemutatta a „Rain Water Touch” nevű funkciót, amely a nedves érintőképernyőket teszi használhatóbbá. A 9to5 Google szúrta ki a hírt, amely a hardvergyártó Weibo csatornáján debütált.

A videóban egy OnePlus készüléket mutatnak be, amint az iPhone 14 Pro-val száll szembe, miközben kíméletlenül bombázzák őket a víz mindenféle manifesztációjával. A kínai telefon ezt a tortúrát sokkal könnyebben viseli, mint az iPhone, már csak arra lennénk kiváncsikak, hogy ez konkrétan víz alatt hogy mködne. Egyébként a fejlesztésnek nem csak esőben van értelme, de nagy segítségére lehet a nemrég mosott vagy nagyon izzadt kezeknek is.


 

A OnePlus szerint a rendszer szilícium és egy egyedi algoritmus kombinációját használja az ujjak elhelyezésének meghatározására, és a vízzel kapcsolatos problémák kiküszöbölésére, mert ugye a víz az elektromos jeleket az emberi kézhez hasonlóan vezeti.
A funkció az Ace 2 Pro-n debütál, amelyet hivatalosan még ezen a héten bemutatnak Kínában. Vélhetően a funkciót a OnePlus közelgő kiadásaihoz, valamint az anyamárka, az Oppo termékeihez is hozzáadják majd.

Forrás: 9to5 Google

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?