Megválasztották a legjobb OLED okostévét

Az EISA (Európai Kép- és Hangszövetség) idén is kiosztotta a legjobb szórakoztató elektronikai termékeknek járó díjakat. A Philips tévéi két díjat is bezsebeltek.  

A szervezet immár 41 éve választja ki a televíziós, képalkotó és hangtechnikai termékek legjobbjait – melyeket egyenként vesz górcső alá az EISA zsűri, a világ 30 országának 59 legelismertebb technológiai szaklapjának képviselői és tech gurui.


Újra egy Philips OLED TV győzött a tévépiac csúcskategóriájában, de a vállalat „The One” 8818 LCD Ambilight modellje is elhozott egy díjat. Utóbbi egy könnyen elérhető modell, mely egyszerre nyújt nagy teljesítményű kép- és hangminőséget, valamint az összes nélkülözhetetlen funkciót is biztosítja.

Az 55OLED818-as modellnek (tesztünket ITT olvashatod) az EISA 2023-2024-es év legjobb OLED TV díjának odaítélése során a zsűri elmondta, hogy a kiváló képteljesítmény és a pénztárcabarát ár teszi az 55OLED818-as OLED-tévét a piac bajnokává. „A márka korábbi 8-as sorozatú modelljeinek sikerére építve az új készülék a Philips P5 processzorának, az Ambilight rendszernek, a felhasználói felületnek és még sok másnak a fejlesztését ötvözi. A 4K HDR-tartalmakkal pompásan teljesít, kiváló a fényszabályozás és kontraszt, valamint kiemelkedő tónuskezelés jellemzi, miközben a HD-anyagokat is hatékonyan skálázza fel. A Philips képernyőkhöz híven az 55OLED818 képbeállításához rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, plusz a jól kialakított alapkonfiguráció a könnyű használatot biztosítja. A Google TV kompatibilitás, a HDMI 2.1 csatlakozó és az ütős integrált hangrendszer teszi teljessé a nyerő csomagot” – fogalmazott a zsűri.

legjobb oled okostévé
Fotó: Philips

A zsűri a „The One” (55PUS8818) EISA Family TV 2023/24 címre történő kiválasztásakor elismerte: a Philips 55 hüvelykes, Ambilight LCD-televíziója a nappalinkat veszi célba, köszönhetően a széles betekintési szöget támogató S-IPS panelnek, az átütő, fényes képteljesítményének, melyet a környezeti fények sem befolyásolnak. Az ikonikus márka által az otthoni szórakoztatás mindeneseként pozícionált 55PUS8818 modell megfelel a célnak a 2×40 W-os hangzás, a több formátumú HDR-kezelés, a játékra való alkalmasság és a tartalomgazdag Google TV intelligens platform révén. Emellett DTS Play-Fi integrációval is rendelkezik, így a TV egy többszobás hangrendszer részévé válhat, vagy átveheti a középső csatorna feladatait egy térhatású hangrendszerben. A Philips elegáns formaterve szintén elismerésre méltó, de az 55PUS8818 képminősége és megfizethető árazása az, ami igazán kiváló vétellé teszi.

legjobb oled okostévé
Fotó: Philips

Mind az 55″-os OLED818, mind az 55″-os PUS8818 már elérhető Magyarországon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?