Ha Mini-LED tévét keresel, az Európai Kép‑ és Hangszövetség szerint ez a legjobb

Két kategóriában is elnyerték az EISA 2023-2024 legjobb termék díját a Hisense Mini-LED ULED televíziói. A márka 65U8KQ modellje az év Mini-LED tévéje lett, a 65U7KQ Mini-LED pedig a „Best Buy Mini-LED”, vagyis a legjobb ajánlatok kategóriájában lett díjnyertes.

A több mint 40 éves EISA (Expert Imaging and Sound Association) szakértői minden évben, szigorú kritériumrendszer alapján díjazzák a hifi, a házimozi, a fotó és videó, az autóba épített és a mobil elektronika kategóriák legjobbjait.


A legjobb Mini-LED tévé díját idén a Hisense 65U8KQ Mini-LED ULED TV-modellje hozta el. A készüléket az EISA szakértői többek között Mini-LED technológiája, valamint Quantum Dot Color panel dizájn fejlesztése (FALD = Full Array Local Dimming) miatt méltatták, mellyel „lenyűgöző képminőséget biztosít”. A tévé továbbá Mini-LED PRO panelmegvilágítással rendelkezik, a Quantum Dot Colornak köszönhetően pedig sokkal pontosabban emeli ki a három alapszínt – különösen a pirosat és a zöldet -, mint egy hagyományos LED-es készülék, ezáltal tiszta, élénk és ragyogó színeket produkál. A Total Ambient Adaptive technológiájának köszönhetően napsütötte szobában is lehet filmezni, a modell ugyanis tükröződésmentes képernyővel rendelkezik, ráadásul a Dolby Vision ultraélénk színeket, élesebb kontrasztot biztosít a nagyobb fényerő és gazdagabb részletek érdekében. A képminőséget kiváló hangteljesítmény egészíti ki, amelyet a tévébe épített Dolby Atmos 2.1.2-es hangrendszer garantál

Az EISA az árak szempontjából is vizsgálta a tévé-piacon elérhető modelleket és a Hisense 65U7KQ Mini-LED modelljét ítélte meg a „Best Buy Mini-LED” kategória legjobbjának. A cég 144Hz-es ULED tévé modelljeinek belépőkategóriás készüléke forradalmian új Mini-LED technológiával büszkélkedhet. Ez a készülék is a Quantum Dot Color színmegjelenítést használja az éles képek, élénk árnyalatok és kiváló helyi kontraszt kialakítására, továbbá Mini LED panelmegvilágítással biztosítja az ultrapontos képet. A Dolby Vision garantálja a nagy dinamikatartományú videók tökéletes megjelenítését és a fényeffektusok széles skáláját kínálja.

A 65U7KQ modell egy játékorientált készülék, amely több játékfunkcióval is rendelkezik. A precíz VRR (változó frissítési frekvencia) és az automatikusan alacsony bemeneti jel késleltetésű mód (ALLM) 144 Hz-en egyesülnek a zökkenőmentes játékélmény érdekében, és minden mozgást rögzítenek a képernyőn.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?