Ingyen beszélgetést és netet osztogat a Vodafone

A Vodafone augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes 1 GB kiinduló adatkeretet, valamint 100 lebeszélhető percet kapnak, melyet 30 napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban tudnak maradni az ügyfelek.

A TUTI Hétfő opció is pozitívan változik: a kedvezmény igénybevételéhez már nem szükséges hetente aktiválni a szolgáltatást, a díjmentes időszak minden hétfőn 12:00 és 13:00 óra között automatikusan elérhetővé válik minden TUTI100+ ügyfél számára, normál díjas belföldi és EU roaming hívás esetén.


A TUTI100+ a perc-és SMS-díjak tekintetében is kedvező: a díjcsomagot igénybe vevő ügyfelek 19 Ft/perc áron telefonálhatnak, illetve 25 Ft/SMS áron küldhetnek üzeneteket – mindkét ár érvényes az összes hazai hálózatra.

Ingyen hozzáférhetünk a világhoz.

Előbbiek mellett fontos újítás, hogy szeptember 15-től a Vodafone Magyarország – a jogszabályban előírt feltételek mentén – mindenki számára díjmentesen biztosítja a hozzáférés lehetőségét az alapszintű telekommunikációs szolgáltatáshoz: a kártya ugyanis feltöltés nélkül, az éves adategyeztetést elvégezve is érvényes marad. Emellett a szolgáltató díjmentes opciókat is biztosít – a hétfőnként 12:00 és 13:00 között életbe lépő, díjmentes 60 percet, illetve a szintén díjmentes havi 100 MB adatot –, így az ügyfelek nem csak hívásfogadásra tudják használni a feltöltőkártyás szolgáltatásukat.

Hasonlóképpen könnyebbséget hoz az ügyfeleknek, hogy a feltöltőkártyák felhasználási idejét a feltöltés időpontja a továbbiakban nem korlátozza. Már nem szükséges legalább 365 naponként feltölteni az egyenleget, hogy a kártya érvényes maradjon.
Az éves adategyeztetés elvégzésére a jogszabályi kötelezettség miatt azonban továbbra is szükség lesz.

A TUTI100+ tarifacsomagról bővebb információ itt érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?