Kevesebb kábellel kínálja otthoni internetszolgáltatását a Yettel

Majdnem megkétszereződött egy év alatt az otthoni internetes ügyfelek átlagos adathasználata a Yettelnél, és a legtöbb adatot az 5G-s felhasználók forgalmazták. 

A Yettel két éve indította el mobilhálózatra épülő otthoni szolgáltatását. Elsőként a gyors 4G-s, később a még nagyobb sebességű 5G-technológiát kihasználó tarifacsomag jelent meg, amelyek műszaki alapjait a szolgáltató átfogó hálózatmodernizációs projektje teremtette meg. Év elején pedig Yettel TV elindítása valósult meg (ITT írtunk róla bővebben), amellyel teljessé vált a Yettel otthoni szolgáltatáskínálata.


A Yettel adatai szerint az OtthonNet-felhasználók átlagos adathasználata egy év alatt 82%-kal nőtt, ami jelentősen meghaladja a Yettel teljes mobilhálózatán az elmúlt években átlagosan tapasztalt 18-35% közötti növekedést.

A Yettel otthoni internetes kínálatának újabb lépéseként szeptember 12-től megújítja OtthonNet csomagjait, amivel további előnyöket kíván biztosítani a felhasználóknak. Az új OtthonNet Basic és OtthonNet tarifák egyaránt korlátlan belföldi adatforgalmat tartalmaznak, és míg az előbbihez 4G-képes routert, addig az új OtthonNet tarifához a szolgáltató automatikusan 5G-képes routert kínál minden új előfizetőnek.

yettel otthonnet
(Fotó: Yettel)

Az előnyök részeként az új OtthonNet tarifával gyorsabbá válik a szolgáltatás beüzemelésének folyamata: az ügyfelek a vásárlás után azonnal megkapják és beüzemelhetik eszközüket, nem kell további időpontot egyeztetniük és technikusra várniuk, valamint fúrásra, kábelezésre sincs szükség a lakásban. A routert csak áramforráshoz kell csatlakoztatni, megtalálni a megfelelő helyet a lakásban, és a szolgáltatás innentől elérhetővé válik. A router ideális elhelyezésben a mobiltársaság több módon is segítséget nyújt, leírás, online videó és sebességmérő alkalmazás formájában.

Bővebb információ ide kattintva érhető el.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?