Kis- és középvállalkozásoknak szól a Yettel új szolgáltatása

A Yettel hálózata mostanra elérte azt a fejlettségi szintet, hogy alkalmas vezeték nélküli irodai internetszolgáltatás nyújtására a kis- és középvállalkozások számára. A 4G technológia kapacitásnövelésének és az 5G lefedettség gyorsütemű növekedésének köszönhetően a cégek mostantól telephelyeik mellett az ország bármely területén használhatják a szolgáltató irodai internetszolgáltatását.

Mint írják, az IrodaNet tarifa az országos 4G és az egyre több területen elérhető 5G lefedettségre, valamint a stabil, megbízható hálózatra építve úgy biztosít egy routeren keresztül több munkatársnak korlátlan internet-hozzáférést, hogy a gyors és egyszerű beüzemelést követően a munkavégzés helye is rugalmasan alakítható. Az új IrodaNet tarifa esetében a „Bárhol Mód” díjmentes aktiválásával a kollégák havonta tíz napig az ország bármely területén használhatják a céges irodai routert, jelentős rugalmasságot élvezve a vezetékes internetmegoldásokhoz képest. A havi 10 nap egy kisebb díjért cserébe opcionálisan további két alkalommal 10-10 nap „Bárhol Mód”-dal bővíthető.


yettel irodanet
Fotó: Yettel

A korábbi IrodaNet és IrodaNet Pro csomagokat egységesen az IrodaNet nevű csomag váltja fel, amely tarifa-megkülönböztetés nélkül minden kis- és középvállalkozás számára 5G routert, ezzel az 5G-s lefedettségi területen automatikusan 5G-hozzáférést biztosít a szolgáltató. Az új konstrukcióban elérhető 5G router beüzemeléséhez nem szükséges szakember segítsége; előképzettség nélkül, akár már a vásárlást követő percekben is beüzemelhető.

yettel irodanet
Fotó: Yettel

A szolgáltatás hűségidő nélkül vehetők igénybe, ám mindkét esetben 12 vagy 24 hónap eszközbérleti hűség vállalása szükséges. A szolgáltatáshoz 3 hónapos próbaidőt biztosít a szolgáltató, azaz az igénybevétel első 3 hónapban ingyenesen tesztelhető és 30 napon belül kötbérmentesen lemondható.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?