Búvárkodsz? Ezzel az okosórával már 100 méteres mélységig is lemerülhetsz

Búvárkodásra is alkalmas okosórát hozott a Huawei hazánkba.

Immár Magyarországon is kapható a Huawei Watch Ultimate okosóra, ami augusztusban elnyerte az EISA (Európai Kép- és Hangszövetség) 2023-2024 legjobb prémium okosórájának járó díjat.


Az okosóra különlegessége, hogy a ISO 22810-es szabvány szerint 100 méteres mélységig vízálló, továbbá megfelel az EN13319-es búváreszközökre vonatkozó szabványnak is. A Watch Ultimate a víz alatt is képes továbbítani a hangot, ami egyedülálló teljesítmény az okosórák körében. A termék 16 vízálló szerkezetet magába foglaló kialakításnak köszönhetően az okosóra ellenáll a mélytengeri nyomásnak, és akár 24 órán át bírja a 100 méteres mélységben történő merülést.

okosóra búvárkodás
Fotó: Huawei

A Búvár üzemmódban négy különböző merülési mód – rekreációs- vagy technikai merülés, valamint a szabadtüdős és a mélységmérős merülés – közül választhatnak a felhasználók, valamint megtekinthetik szabadmerülési beállításaikat vagy a gradiens tényező értéküket. Az óra a Bühlmann dekompressziós algoritmust használja a merülési adatok folyamatos figyelésére, és a valós környezeti tényezők alapján ad javaslatokat. Emellett több mint húsz emlékeztető állítható be rajta, ami megkönnyíti a merülési tervek összeállítását.

okosóra búvárkodás
Fotó: Huawei

Az okosóra átfogó egészségügyi menedzsment csomagot kínál a felhasználóknak. Többek között továbbfejlesztett, CE-tanúsítvánnyal rendelkező EKG-mérést biztosít, értesítést küld szabálytalan szívritmus esetén, észleli az érfalmerevséget, valamint egész napos SpO2-figyelést, éjszakai alváskövetést és stresszfigyelést nyújt viselőjének.

Az extra funkciókért az okosórának igencsak megkérik az árát: az Expedition Black változat ajánlott fogyasztói ára 289.999 Ft, a Voyage Blue változat ajánlott fogyasztói ára 349.999 Ft.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?