Ed Sheeran és a dolgok, amik nélkül nem tud élni

Bulvárosnak tűnik egy olyan hír, hogy mik fontosak Ed Sheeran mindennapjaiban? Meglehet, de vannak köztük ilyen-olyan kütyük is, amiket érdemes megemlíteni.

Ed Sheeran nem az a tipikus előadó, akire az ember gondol, amikor a zeneipar jut eszébe. Nincsenek balhéi, valamiért sem inni, sem drogozni nem akar, még csak azt sem lehet rá mondani, hogy amolyan nőfaló kinézete van, hiszen ha szakadt ruhákat adnánk rá, akár még hajléktalannak is elmenne. Ettől függetlenül az ember kétségtelenül meghatározó alakja az elmúlt 7-8 évnek, akinek a neve senki számára nem ismeretlen, már ha az illető nem csak komolyzenét hallgat egész nap. Most pedig az alábbi GQ által készített videóban megmutatja, hogy mi az a 10 dolog, ami nélkül nem lenne teljes az élete. Ezek között pedig vannak olyan kütyük is, ami a mi tematikánk szerint is releváns.


Elsőként a Tingly Ted’s csípős szószt említi, de ezen lépjünk is túl hamar, hiszen rögtön a második egy olyan ami viszont nagyon is releváns, hiszen az Apple TV-ről van szó. Ennek kapcsán elmondja, hogy rengeteget utazik, de ilyenkor sem szeretne lemondani például a kedvenc sorozatairól. Itt kerül szóba a Trónok Harcának hetedik évada, és annak első része, amiben neki is van egy cameója. Kütyük terén az egyik nélkülözhetetlen darab az iPad Mini, amit saját elmondása szerint a legtöbbet használ egy nap. Alapvetőnek gondolja a fülhallgatót is, amiből hét párral rendelkezik, mivel mindig elhagyja őket, úgyhogy kell másik, de utána előkerülnek az elveszettnek hitt darabok is. Nem tech cucc, de a borbontó is alapkellék  nála. Ezeken kívül van még ez-az Ed Sheeran kedvencei között, akit mind érdekli, a videóban megtalálja.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?