Lélegzetelállító látvány az Xbox gömb

A Microsoft a Las Vegas Sphere-ben rúgta be legújabb Xbox marketing kampányát, és bizony nagyon látványosra sikerült.

Ahhoz persze, hogy a redmondi gyártó Xbox specifikációjú filmecskéjétől leessen a néző álla, kellett az a látvány is, amit a Las Vegas Sphere egyedülálló megjelenítési világa jelent. Maga az esemény egyébként nem túl meglepő módon az ünnepi szezonhoz köthető kampány kezdetét jelenti, mint ahogy minden évben ekkor szokott szinte a legnagyobb pörgés lenni a játékiparban. Az alábbi X bejegyzésen látható, hogy miként nézett ki mindez kívülről, és a helyzet az, hogy még így is megdöbbentő, ami történik.


Ami pedig az Xbox kampányhoz használt gömböt illeti, a létrehozása a kulcsrakész állapotig 3,2 milliárd dollárt emésztett fel, amit forintban már le sem írunk, mert nagyon sok nulla. Magassága 111,5 méter, átmérője 150 méter. Felmerül a kérdés, hogy oké, baromi jól néz ki, amit tud, de úgy egyébként mi szükség van rá? Nos, a válasz a legtöbb esetben annyi, hogy „ez Las Vegas”, ahol egyébként nemsoká F1 pilóták és profi golfosok csapnak össze.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?