Philips TAH8506WT – Egy megfizethető, de jóminőségű füles

A Philips TAH8506WT fejhallgató azok számára készült, akik a jóminőségű hangzást és kényelmet egyetlen eszközben szeretnék megtalálni és nem is szeretnének ezért vagyonokat hagyni a kasszánál.

Külső megjelenés és kialakítás

A Philips TAH8506WT fejhallgató modern és stílusos külsőt kapott. A típusszám végén a „WT” azt jelzi, hogy ez egy fehér darab (white), de létezik ez a típus még feketében, annak „BK” (black) van a típusszáma végén. A fejhallgató kagylói puha, párnázott anyaggal borítottak, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak akár hosszabb ideig is. A fejpánt is állítható, így könnyen illeszkedik minden fejformához. A kagylók elfordíthatók, így könnyen hordozható a fejhallgató a nyakunkban is, ha épp nem hallgatjuk (és ha mondjuk nincs bikanyakunk, mert akkor inkvizíciós eszközként is képes viselkedni a füles. Az összecsukható kialakításnak köszönhetően a fejhallgató könnyen tárolható és a mellékelt, elegáns tokjában szállítható, így ideális választás utazáshoz is.

Hangminőség és funkcionalitás

A Philips TAH8506WT jóminőségű hangzást kínál. A nagy méretű (40mm-es) hangszórók és a digitális zajszűrés lehetővé teszik a tiszta és részletes hangok hallgatását. Ezzel a fejhallgatóval élvezhetjük a zenét, filmeket vagy podcastokat. A hangminősége nyilvánvalóan nem sorolható a high-end kategóriába, de ezt ezen az áron senki nem is várja el tőle. Amit nyújt, az egy könnyen, hosszú ideig hallgatható zenei hangminőség, amivel nincsenek komolyabb problémák és ez jól is van így.


Philips TAH8506WT
A fülrészek behajthatóak a könnyebb szállítás és tárolás érdekében.

A fejhallgató beépített mikrofonnal is rendelkezik, így könnyen kezdeményezhetünk vele telefonhívásokat vagy részt vehetünk konferenciabeszélgetéseken. A zajszűrési technológia segít csökkenteni a környezeti zajokat, így a beszélgetések elég jól hallhatóak.

A vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat lehetővé teszi, hogy csatlakoztassuk a fejhallgatót okostelefonunkhoz, táblagépünk vagy más Bluetooth-képes eszközökhöz, például okostévékhez is. A beépített akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, zajszűrés nélkül akár 60 órányit, de még a zajszűrő funkcióval sem merül le a füles 40 órán át, ami azért szinte beláthatatlan mennyiségű zenehallgatást jelent. Hacsak nincs valami extrém hosszú repülőúton az ember, akkor azért 1-2 óránál tovább jellemzően nem szokott zenét hallgatni, így kijelenthetjük, hogy az akkumulátor kapacitása semmilyen korlátozó tényezőt nem okoz.

Használhatóság és kényelem

A fejhallgató gombokkal és érintőfelületekkel is rendelkezik a könnyű vezérlés érdekében. Az érintéses kezelőszervek lehetővé teszik a zene és a hívások vezérlését. és nagyon egyszerűen használhatóak. Pillanatok alatt beletanulhatunk, de ha valamiért mégsem szeretnénk ezt a kényelmes vezérlési módot használni, vagy csak nem szeretnénk véletlenül aktiválni a vezérlést, amikor éppen a zenére vagy podcastra koncentrálunk, akkor az érintésvezérlést az alkalmazás segítségével be- és kikapcsolhatjuk. A hangszórók pedig el is fordíthatóak, így könnyen váltani lehet a környezeti hangok meghallgatásáról a zenehallgatásra.

Philips TAH8506WT
Nem csak zenehallgatásra, hanem munkára, játékra is alkalmas.

Az alkalmazáson keresztül testreszabhatjuk a hangzást és ellenőrizhetjük az akkumulátor állapotát is.

Philips TAH8506WT Összegzés

A Philips TAH8506WT fejhallgató kiváló választás lehet azok számára, akik jóminőségű hangzást és kényelmet keresnek. A modern kialakítás és a vezeték nélküli funkcionalitás teszi ideális eszközzé ezt a fülest a szórakoztatáshoz és telefonhívásokhoz egyaránt. 50 000 forintos ára pedig tényleg jó vétellé teszi! Mi szerettük!

tetszik plecsni

 • Dizájn
  (4)
 • Teljesítmény
  (4)
 • Akkumulátor
  (4.5)
 • Ár/érték arány
  (4.5)
 • Hangminőség
  (4)
4.2

Summary

A Philips TAH8506WT fejhallgató nem egy High-end darab, de mindent tud, amit tudnia kell és nem is rossz minőségben. Az ár/érték aránya a legnagyobb erőssége.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?