Három hónapig dekkolt a tó fenekén egy Apple Watch Ultra

Az Apple Watch Ultra 100 méteres mélységig vízálló, de vajon képes túlélni három hónapot egy tó fenekén? 

Nem ez az első eset, amikor olyan történet kerül fel az internetre, ahol egy Apple termék baleset áldozata lesz, azonban csodával határos módon sikerül túlélnie a kalandot. Az új sztoriért az austini Travis-tóhoz kell elutazni, itt vesztette el egy Noorani nevű férfi az Apple Watch Ultráját, ami búvárkodás közben esett le a csuklójáról – számolt be a 9to5Mac. Bár az okosóra szíját úgy tervezték, hogy ne váljon le egykönnyen, a szilikon szíj végül megadta magát a kilenc méteres mélységben. A férfi miután sikertelenül megpróbálta visszaszerezni az óráját, felbérelt egy búvárt, de végül ő is üres kézzel tért vissza.


Noorani végül bekapcsolta a kütyüt a Find My alkalmazáson keresztül, így aki a közelben tartózkodott, annak jelzést adott le az eszköze. A férfit végül három hónappal később hívta fel egy búvár, hogy megtalálta az óráját.

apple watch ultra tó
A megkerült Apple Watch Ultra (Fotó: 9to5Mac)

Az Apple Watch Ultra kezdetben nem kapcsolt be, ám miután több napon keresztül töltőn volt, végül sikerült működésre bírni. Noorani szerint az óra azóta is tökéletesen teszi a dolgát.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?