Váltás a Binance Közép-Ázsia regionális vezetői posztján

A Binance, a világ vezető kriptotőzsdéje bejelentette, hogy a közép-kelet-európai régió általános igazgatóját, Kyrylo Khomiakovot nevezi ki a közép-ázsiai régió regionális vezetőjévé. 

„Kyrylo kivételes vezetői képességekről tett tanúbizonyságot, mindig felhasználóközpontú gondolkodásmóddal és kifogástalan integritással. Ezek a sokszínű és valóban egyedülálló régiók kulcsfontosságúak vállalatunk számára. Kyrylo mélyen ismeri ezeket a piacokat, fontos szerepet játszik a Binance szervezetében, és felelősséget vállalt ezekért a területekért. A kinevezés biztosítja erőforrásaink hatékony elosztását, hogy megőrizzük vezető pozíciónkat a világ ezen részén” – hangsúlyozta Richard Teng, a Binance regionális vezetője.


Mint Kyrylo Khomiakov elmondta, a felhasználóikat tartják a legfontosabbnak a cég életében. Arra összpontosítanak, hogy helyi jelenlétet építsenek ki a közép-kelet-európai és közép-ázsiai országokban.

Mielőtt a Binance-hez csatlakozott, Kyrylo Khomiakov különböző banki, fintech és kormányzati szervezetekben töltött be vezetői pozíciókat, több mint 15 éves tapasztalatot hozott magával erről a területről. A kriptotőzsde előtt az ukrán állami infrastrukturális projektek ügynökségének vezérigazgatójaként, és egy blokkláncszoftver-fejlesztő vállalat vezérigazgatójaként tevékenykedett. 2022 januárjában csatlakozott a Binance-hez, kezdetben az ukrán piacért felelt. Egy éven belül bizonyította rátermettségét a terület hatékony fejlesztésével, a globális marketingstratégiák végrehajtásával, valamint a kormányzati és állami szervekkel való erős kapcsolatok kiépítésével. Sikerére és a megszerzett értékes tapasztalatokra való tekintettel felelősségi köre kibővült, és a teljes közép-kelet-európai régióra kiterjedt. Ezentúl pedig 14 országot érintő fejlesztéseket irányít majd a térségben és Közép-Ázsiában.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?