A digitális kor szülői kihívásaira igyekszik válaszokat adni a Telekom

Szülőknek, családoknak szóló új platformot indított a Magyar Telekom, melynek célja, hogy a digitális kor szülői kihívásaira adjon szakértői válaszokat és teret a nyílt párbeszédre. 

Hello Szülő oldalon rengeteg okos módszert, praktikus tudást, cikket, interjút, podcast adást és videós tartalmat találhatnak az érdeklődő családok, az alábbi négy témakör köré rendezve: biztonságban a neten, okosabb hétköznapok, tanulás és fejlődés, boldog család. Mindazok, akik használják ezt a digitális tudástárat, szakértői válaszokra támaszkodhatnak, messze nem csupán a digitalizációval kapcsolatban.


Minden korral új kihívások érkeznek: a mai digitális időkben egyre több szülő keresi a válaszokat a mindennapok technológiai kérdéseire. Minden szülőnek vannak kérdései, és nálunk megtalálják a válaszokat – még arra is, amit talán meg sem mertek eddig kérdezni. Nemcsak azért vagyunk felelősek, hogy korszerű és megbízható technológiákat kínáljunk, hanem azért is, hogy segítsük a családok eligazodását a digitálissal egyre mélyebben átitatott környezetben. Hiszünk abban, hogy kézzelfogható értéket kell nyújtanunk a társadalom számára A Hello Szülő ezt az elkötelezettségünket erősíti tovább.” – hangsúlyozta Pereszlényi Zoltán, a Magyar Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

A Hello Szülő oldalon azonban nem csak tartalmak sokasága várja a látogatókat, hanem a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárral közösen elindított Netrevalók programra is lehet jelentkezni, amelyben könyvtári foglakozásokon középiskolás diákok személyre szabottan, saját tudásszint és érdeklődés alapján ismertethetik meg az idősebbekkel a hétköznapokat megkönnyítő digitális megoldásokat.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?