A Galaxy S23 rendesen rávert az elődjére

Kilenc hónap alatt számos dolog történhet, és a Galaxy S23 számára ez az időtartam egy nagy menetelést jelentett. 

Egy jelentés szerint a Galaxy S23,  S23+ és S23 Ultra összesített eladásai a bevezetés óta eltelt kilenc hónapban 23%-kal magasabbak számot adnak, mint a Galaxy S22 sorozaté. A család három tagja közül az Ultra teljesített a legjobban, amiből 11,63 millió fogyott, míg második helyen az S23 végzett, mivel 8,91 millió lelt gazdára. Nem nehéz kilogikázni, hogy a 4,23 milliós eladást produkáló S23+ végzett a harmadik helyen. A Samsung idei zászlóshajója tehát közel 25 millió példányban kelt el, míg a tavalyi modellnél ez a szám 20,32 millió.


galaxy s23
Kép: Digital Trends

 

De ha már itt vagyunk, vessünk egy pillantást a hajtogatható modellekre is! Három hónappal a megjelenésük után a Z Flip 5 és a Z Fold 5 már 4,86 milliónál tart. Ez 4%-os javulást jelent a tavalyi modellekhez képest. A Z Flip 5-ből több mint 3,08 millió darabot adtak el, míg a Z Fold 5 eladásai 1,79 millió darabot értek el. Összehasonlításképpen a Z Flip 4 és a Z Fold 4 eladásai tavaly ugyanezen időszak után 2,87 millió, illetve 1,81 millió darab voltak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?