Alaposan újragondolta az Ó szép fenyőt a Telekom karácsonyi kampánya

A Telekom idén is készült ünnepi kampánnyal, ezúttal az Ó szép fenyő kezdetű népszerű karácsonyi dal került terítékre, némi humorral megfűszerezve. 

A Deutsche Telekom idei nemzetközi karácsonyi kampánya egymás megértéséről, a kölcsönös figyelemről és azokról a kérdésekről szól, amelyek valóban összekötnek bennünket az év minden napján. A film üzenete, hogy a karácsony összekötheti a különböző hátterű embereket, elsimíthatja a mindennapokban konfliktusokhoz vezető félreértéseket, amelyeket gyakran rosszul feltett kérdések okoznak. Az őszinte odafigyelés és a másik megértésére irányuló beszélgetés ugyanakkor közelebb hozhatja egymáshoz az embereket, családtagokat.


A film kísérőzenéje az „Ó szép fenyő” kezdetű népszerű karácsonyi dal. A tavalyi évhez hasonlóan a Deutsche Telekom ismét nemzetközi karácsonyi kampányt fejlesztett, így a központi reklámfilm kilenc országban – köztük Magyarországon – egyszerre fut. A magyar adaptáció humorral fűszerezve arra világít rá, hogy sok téma okozhat félreértéseket közöttünk, ám a karácsony alkalom arra, hogy elkezdjük megérteni és elfogadni egymást, akár annak ellenére, hogy más az ízlésünk, véleményünk vagy a különböző életszakaszokból adódóan eltérő a világlátásunk – mutatjuk is.

A kampány időszakában a Telekom ezúttal is készült ajánlatokkal az ügyfeleik számára. December 1-től január 15-ig készülék vásárlása esetén lehetőség lesz a halasztott fizetésre, mert az első havi készülékrészletet a Telekom átvállalja. Az ünnepre hangolódva a Telekom filmkínálatában erre dedikált mappában advent kezdetétől vízkeresztig féláron lesznek elérhetők idei filmpremierek és az ünnepi szezon slágerfilmjei. A Telekom alkalmazásban elérhető Magenta Moments világában számos ünnepi nyeremény és kedvezmény várja az ügyfeleket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?