Kisgépet karácsonyra? Legjobb ötlet! Van is 3+1 szuper ajánlatunk

Mutatunk néhány olyan kedvező árú masinát, aminek bizony sokan örülnének, és amivel az ember akár saját magát is meglepheti. Karácsonyi termékajánló: kisgépek!

karácsonyi termékajánló
Karácsony!

Az év végi, ünnepi szezon örök slágereinek számítanak a háztartási kisgépek. Ezek igen hasznosak, rengetegen nagyon örülnek nekik, hiszen egy jól működő, felhasználóbarát masina valóban egyszerűbbé, illetve teljesebbé teheti az életet.

Ráadásul kompakt kialakításuk révén akár egy garzonban vagy kollégiumi szobában is könnyen otthonra lelhetnek. Nem utolsó sorban pedig számos olyan példány akad köztük, amelynek az ára az abszolút megfizethető kategóriába tartozik.


karácsony ajánló

Szóval túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a háztartási kisgép egy igazi karácsonyi Jolly Joker lehet. A választék viszont óriási nem könnyű választani, ami azért gondot okozhat. A helyes döntés meghozatalában próbálunk segíteni most azzal, hogy ajánlunk négy olyan modellt, amellyel nem lehet mellé lőni.

Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT

Egy igazán sokoldalú otthoni segítőtárs a Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT, amely, mint a neve is mutatja, alkalmas arra, hogy bármilyen rizsfajtát tökéletesen meg lehessen főzni. Azonban ennél is többre képes, hiszen főzhető benne főzelék, leves vagy akár zabkása is, anélkül, hogy ehhez be kéne üzemelni a főzőlapot vagy a gázégőket.

Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT
Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT

A modell űrtartalma másfél liter, azaz akár több személy számára is készíthető benne étel. A használatához nincs szükség semmilyen zsiradék hozzáadására, ennek ellenére nem kell attól tartani, hogy a hozzávalók vagy a rizs letapadna az edény falára, köszönhetően a speciális bevonatnak.

Az egyik legfőbb előnyét pedig egy különleges fejlesztés adja, aminek köszönhetően a gép képes akár 40 százalékkal csökkenteni a rizs szénhidrát-tartalmát. A módszer megőrzi az értékes tápanyagokat, a felesleges kalóriákat jelentő cukrot viszont kivonja.

Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT

A kezelése gyerekjáték, még az is könnyen boldogulhat vele, aki egyébként idegenül mozog az elektronikai eszközök világában. Nagy extrája az időkapcsoló, és a melegen tartó (Keep Warm) funkció, aminek köszönhetően az étel akár több órával korábban is elkészíthető, és még sem hűl ki. Az egyszerű karbantartás is az egyik erőssége, ugyanis a főzőtartály akár mosogatógépben is egyszerűen elmosható. A remek dizájnnal megtámogatott Lauben Low Sugar Rice Cooker 1500AT tehát egy igen hasznos konyhai segítőtárs lehet.

Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC

Gyakorlatilag szóról-szóra ugyanezt mondhatjuk el a Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC fantázianevű termékről, azzal a kis kiegészítéssel, hogy az egész lakás, sőt akár az autó is a felségterületének tekinthető.
Ez ugyanis egy aprócska kézi porszívó, amely nagyon kevés helyet foglal, igen könnyű, viszont igen hasznos lehet. Pillanatok alatt előkapható és beüzemelhető, és máris el lehet tüntetni a segítségével a morzsákat, állatszőröket, illetve kisebb egyéb szennyeződéseket. Mosható szűrővel szerelték fel, ami kényelmes, és nem utolsó sorban költséghatékony megoldás. A gyűjtőtartály is pofonegyszerűen kivehető, és rögtön ki is üríthető.

Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC
Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC

A masina komoly extrája, hogy a legtöbb hagyományos porszívótól eltérően a működtetéshez nem kell feltétlenül a hálózati áramforráshoz csatlakoztatni, ugyanis rendelkezik beépített akkumulátorral, amely egy szabványos USB-C porton keresztül pumpálható tele energiával.  Ennek köszönhetően gond nélkül levihető az autóba is, és itt kell megemlíteni azt, hogy rendelkezik kárpittisztító fejjel is.

Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC
Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC

Jár mellé egy toldalék is, aminek segítségével egyszerűen botporszívóvá alakítható, és így a padló is kényelmesen megtisztítható a segítségével. A tárolás pedig a szetthez tartozó speciális állvány segítségével történik, ami kevés helyet foglal, és használaton kívül tölti a masina akkumulátorát.

TrueLife AquaFloss Compact C300

A következő termék egy elképesztően hasznos darab, amely villámsebesen javíthat bárki életminőségén. A Truelife AquaFloss Compact C300 egy különleges szájzuhany, amelyet arra terveztek, hogy nyugdíjba küldje az idegesítő fogselymet! E masina feladata ugyanis a fogkefékkel általában nehezen elérhető fogközek tisztítása.

Lauben Hand Vacuum 2in1 120BC
TrueLife AquaFloss Compact C300

A cserélhető fúvókájából érkező vízcseppek, illetve levegő tökéletesen áthatol a legkisebb helyen is, és hatékonyan távolítja el a lepedék, illetve a baktériumok 99 százalékát. A szájzuhany különböző nyomásintenzitással 5 fogtisztítási módot kínál, beleértve a Pulse üzemmódot a PulseTrue technológiát, amely masszírozza a fogínyt, vérrel látja azt el, és segíti a regenerálódását.

TrueLife AquaFloss Compact C300
TrueLife AquaFloss Compact C300

A DIY funkcióknak köszönhetően a felhasználók létrehozhatják a saját tisztítási metódusukat, amelyben a víznyomás intenzitása is kiválasztható, illetve itt érdemes felhívni a figyelmet arra is, hogy a termék dobozában összes hat különféle kialakítású fúvóka kapott helyet. E fúvókák egyébként 360 fokban elfordíthatóak, így alkalmasak a teljes szájüreg megtisztítására. Természetesen rendelkezik integrált akkumulátorral, amely 14 napi használatra elegendő energia eltárolására képes, és egy szimpla USB-C kábellel tölthető.

A kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a víz ne árthasson neki, így akár a zuhany alatt is lehet használni, illetve ne foglaljon sok helyet. Ennek köszönhetően könnyen hordozható és bárhova magával viheti az ember. A 300 ml-es tartályába akár szájvíz is tölthető, és mindent összevetve elmondhatjuk, hogy a Truelife AquaFloss Compact C300 egy olyan termék, amely csökkenti a fogszuvasodás és az ínygyulladás kockázatát, valamint megkíméli gazdáját a kellemetlen fogorvosi látogatásoktól és a váratlan kiadásoktól.

TrueLife SonicBrush Compact Duo

Ha már a szájápolás került szóba, akkor nyilván nem lehet megkerülni az elektromos fogkeféket. Akinek már volt dolga valaha ilyen jellegű termékkel, az tudja, hogy milyen elképesztő életminőség javulást garantál a hagyományos rokonaihoz képest. A tisztítás sokkal hatékonyabb, maga a fogmosási folyamat kellemesebb, kényelmesebb. Nem véletlen, hogy a szájápolással foglalkozó szakorvosok is melegen javasolják ilyen készülékek használatát.

TrueLife SonicBrush Compact Duo
TrueLife SonicBrush Compact Duo

A TrueLife SonicBrush Compact Duo két szónikus technológiát használó fogkeféből álló szett, amely így akár szerelmespároknak, házastársaknak is ideális ajándék lehet. A termék tartalmaz ráadásul 6 darab pótfejet, két utazó tokot, illetve két dokkoló állomást is. Ez utóbbiak segítségével tölthetőek fel a berendezések, és az üzemidő akár a 30 napot is elérheti.

TrueLife SonicBrush Compact Duo

Összesen négy üzemmód közül választhatja ki mindenki a számára megfelelőt. A fogkefefej sörtéi magas, akár percenként 70 000 frekvenciával rezegnek, és minden egyes mozdulattal maximális mennyiségű fogplakkot távolítanak el. Az alkalmazott, exkluzív SonicTrue szónikus technológia kíméletesebben bánik a fogzománccal, mint a forgó kefefej. Ráadásul a fogkrémes vizet behajtja a fogközekbe, így segítve azok megtisztítását is.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ninja

Ninja

Igazi techninja, aki mindenhez is ért. De leginkább a tévék piacán van otthon, az ország egyik legjobban felkészült tévétesztelőjét tisztelhetjük benne.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?