Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor nem igazán csípik egymást, de aztán jön a karácsony

A Két Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor a Vodafone reklámfilmjének kedvéért alakítottak rivalizáló játékboltosokat. 

Fontos társadalmi üzenetet közvetítenek a színészlegendák

Sok év után újból együtt dolgozott a két színészlegenda, Bodrogi Gyula és Szilágyi Tibor. Előbbi több, mint 200 színdarabban játszott, valamint az ő hangján szólalt meg Süsü a sárkány, a Dzsungel könyvének Majomkirálya, de még Jack Nicholson is. Szilágyi Tibor számos színházi szereplés és a szinkronizálás mellett olyan klasszikusokban mutatta meg tehetségét a filmvásznon, mint A makrancos hölgy és az Üvegtigris. A Vodafone reklámfilmjében ugyan rivalizáló játékboltosokat alakítanak, a valóságban már 60 éve töretlen a barátságuk. A videóban az egymással versengő karakterek egy karácsonyi jócselekedet miatt ássák el a csatabárdot és mutatják meg a nézőknek, hogy már egy telefonhívás is hatalmas változást eredményezhet kapcsolatainkban.


„A két játékboltos története, mindamellett, hogy egy kedves és humoros mese, fontos üzenetet közvetít. Megmutatja, hogy még két szőrösszívű, mogorva karakter is képes félretenni sérelmeit azért, hogy közösen megajándékozza a történetben szereplő gyerekeket. Számomra erről is szól a karácsony: jóleső érzés adni és békében ünnepelni. Külön öröm számomra, hogy ezt a szerepet egy igaz baráttal, régi pályatárssal alakíthattam, amiért nagyon hálás vagyok a készítőknek” – mondta el Bodrogi Gyula, a Nemzet Színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

„A karácsonyra gyerekkorom óta a legfantasztikusabb és legszeretettelibb ünnepként gondolok. Hálás vagyok, hogy egy ilyen bűbájos mesefilm szereplője lehettem, hogy igazi, emberi érzelmeket mutathattunk meg, mindamellett, hogy egy rendkívül fontos és aktuális üzenetre hívja fel a figyelmet a reklámfilm” – tette hozzá Szilágyi Tibor, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész.

Együttműködés az Ökumenikus Segélyszervezettel

A Vodafone a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet hagyományos ételosztó akcióihoz csatlakozva önkénteseivel az elmúlt évek során többezer adag ételt osztottak ki rászorulóknak, 2023 őszén pedig csoportszinten stratégiai partnerségre léptek az Ökumenikus Segélyszervezettel. Az együttműködés keretein belül a cégcsoport 161 millió forintértékben nyújt támogatást a szervezetnek, és vállalatcsoporton belüli kompetenciákkal és digitális eszközökkel segíti az Ökumenikusok tevékenységét.

A Vodafone Magyarország emellett egy kisfilmmel kíván mindenkit segítségnyújtásra ösztönözni: Kiss Ramóna, valamint a Vodafone dolgozói ’csínytevést’ eszelnek ki, melynek következményeként a vállalat székházának fényeiben rajzolódik ki a segélyszervezet 1353-as telefonszáma. Az adományvonal tárcsázásával az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját, közvetetten pedig a rászorulóknak való ünnepi és egész éves segítségnyújtását lehet támogatni.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?