Kifogott a havas táj Elon Musk futurisztikus csodajárgányán

Az Egyesült Államok Erdészeti Szolgálata is gúnyolódott egy jót az elektromos pickuppon, amit végül egy Fordnak kellett elvontatnia a dimbes-dombos helyszínről. 

Nagy falatnak bizonyult a hóval borított táj Elon Musk közel 70 000 dolláros  (24,4 millió forintos) járművének, a futurisztikus megjelenésű Cybertrucknak, ami épp egy karácsonyfát szállított a platóján, amikor a kínos elakadás történt – szúrta ki a Los Angeles Times. Az esetet persze sokan nem tudták szó nélkül hagyni, és nem csak a kocsi borsos ára miatt, de azért sem, mert a Tesla feje többször is kihangsúlyozta, hogy a Cybertrucknak „több haszna van, mint egy teherautónak.” Még a helyi Stanislaus Nemzeti Erdészeti Szolgálat is, amely azt az erdőt tartja karban, ahol a pickup elakadt, ironizált egy sort a bajba jutott járgányon.


A szervezet friss közleményében nem kis éllel jegyezte meg, hogy szíves örömest tartanak oktatást a terepjárók közterületen történő használatáról, ha azzal elkerülhetővé válnak az ilyen esetek. A kínos jelenetet rögzítő videó alatt az egyik kommentelő egyébként azt írja, hogy valószínűleg a differenciálzár hibásodhatott meg valamilyen szoftverprobléma miatt, ezért nem tudott elindulni a jármű a havas terepen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Matt Chambers (@mchambers_22) által megosztott bejegyzés

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?