Telekomos vagy? Ingyen hívhatod a többi telekomost karácsonykor!

A Telekom is készült meglepetéssel az ünnepekre: karácsonykor ingyen beszélhetnek egymással a cég előfizetői. 

December 24. és 27. között a Telekom valamennyi mobil és vezetékes előfizetője hálózaton belül külön díj felszámítása nélkül, korlátlanul beszélhet majd egymással – írja a szolgáltató közleményében. A feltöltőkártyás ügyfeleknek is érdemes figyelni a Telekom alkalmazást, mert december végéig minden szerdán igényeik szerint 1 napos díjmentes korlátlan net és beszélgetés közül választhatnak.


Bízunk benne, hogy hozzá tudunk járulni egy feltöltődéssel és tartalmas beszélgetésekkel teli ünnephez.” – mondta el Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Emellett január 15-ig készülék vásárlása esetén lehetőség lesz a halasztott fizetésre, mert az első havi készülékrészletet a Telekom átvállalja.​ Az ünnepekre hangolódva a Telekom FilmPremier dedikált mappájában december 21-től január 7-ig féláron lesznek elérhetők idei filmpremierek és az ünnepi szezon slágerfilmjei. A Telekom alkalmazásban elérhető Magenta Moments világában számos ünnepi nyeremény és kedvezmény várja az ügyfeleket.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?