Hírek egy mondatban: valóság lett az LG átlátszó tévéje

Ha az elmúlt időszakban volt olyan hír, ami mellé tényleg nem kell rizsa, akkor az LG átlátszó tévéje pontosan ilyen. De azért beszéljünk róla.

Nehéz is lenne szövegelni arról, amit a The Verge videóján látunk, bár az ember fejében megfogalmazódik egy kérdés az LG átlátszó tévéjét nézegetve. Oké, rendben, a 77 hüvelykes, 4K-s masina tényleg olyat mutat, amit nem nagyon látunk, de úgy egyébként, mégis, mi az ördögre jó az, ha egy filmet nézve látjuk a szoba falát is?


@verge

After years of prototypes, LG is ready to sell you this transparent OLED TV. #LG #LGTV #OLED #transparenttv #ces2024

♬ original sound – The Verge

Igen, tudom a választ, olyankor ki kell kapcsolni az átlátszósági funkciót, és máris olyan, mint egy hagyományos tévé. Ettől függetlenül, jelenlegi formájában kicsit olyan, hogy vélhetőleg az fog majd rá pénzt adni (már ha ott lesz a boltban), akinek amúgy sem hiányzik az érte kifizetendő összeg, viszont lehet majd mutogatni a haveroknak. Bár hozzá kell tenni, azért akadnak kreatív felhasználási módszerei, mint ahogy a TikTok videón is látszik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?