iPhone 15 Pro: az olcsóbb testvéreit valahogy jobban szeretik

Az Apple prémium telefonjai között az iPhone 15 Pro muzsikál az eddigi leggyengébben a felhasználói értékelések szerint. 

2023 októberének végén egy PerfectRec-jelentés közel 700 000 online felhasználói véleményt átnézve, azt találta, hogy az iPhone 15 Pro az értékelések 73%-ánál kapta meg a maximálisan adható 5 csillagot. Ez pedig alacsonyabb, mint amit a 14 Pro és a 13 Pro tud felmutatni. De még mielőtt bárki azt hinné, február első napján adunk hírt egy tavaly őszi felmérésről, szó sincs róla. Pusztán összehasonlítási alapot ad a PerfectRec legújabb jelentéséhez, ami érdekes dolgot mutat. Mégpedig azt, hogy az almás készülékek olcsóbb verziói nagyobb elégedettséggel töltik el gazdáik szívét, mint a prémium modellek. Ami egy új fejlemény, hiszen korábban pont ellentétes volt a helyzet, de nézzük, mit jelent mindez a számok tükrében.


iphone 15 pro
Kép: Apple

Az iPhone Pro 15 esetében azt, hogy a tavalyi október végi 73 százalékot 5 csillag mostanra 66,1-re csökkent, de a Pro Max is lefelé indult, 77-ről 72,5%-ra ejtőernyőzve. Ezzel szemben a család vanília tagjára adott ötcsillagos értékelések a korábbi 68,2%-ról 78,1%-ra, az iPhone 15 Plus-é pedig 70%-ról 73,5%-ra nőtt. A jelentés szerint a Pró-val kapcsolatos panaszok az elmúlt 30 napban leginkább az akkumulátor üzemidejéhez, a frissítésekhez, valamint a fizikai kialakítás és a kiálló kameralencsék kapcsán születtek.

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?