Samsung-kütyük üthetik a fiatalok markát a Yettel versenyén

A Biztonságosabb Internet Napja alkalmából a Yettel a DUE Médiahálózattal együttműködve egy országos edukatív játékot indít Nagy Diák TudatosNet Teszt néven.

Már február 1-től elérhető a Safer Internet Day 2024 alkalmából indított országos Nagy Diák TudatosNet Teszt, amely a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli támogatásával, a DUE Médiahálózat szervezésében zajlik. A játékos tanulást segítő, értékes nyereményekért zajló online tudásverseny a 14-20 éves korosztálynak szól, de versenyen kívül bárki – fiatalabb gyerek, szülő vagy pedagógus is – kitöltheti, aki fel szeretné mérni a biztonságos internethasználattal kapcsolatos ismereteit.


Részvétel és nyeremények

Az országos Nagy Diák TudatosNet Teszt a https://nagydiaktesztek.hu/tudatosnetteszt/kviz oldalon érhető el, illetve alkalmazásként letölthető okostelefonra is. A verseny első fordulója február 1. és május 1. között zajlik. Aki ebben az időszakban regisztrál és a játék során a leggyorsabban a legtöbb helyes választ adja a 15 kérdésből álló teszten, esélyessé válik a középdöntőbe jutásra, ahol a küzdelmet az 1000 legjobb eredményt elérő játékos folytathatja 2024. május 7-én. Innen már csak a 20 legjobb eredményt elérő versenyző juthat a finálét jelentő online döntőbe, melynek résztvevői 2024. május 10-én tölthetik ki a mindent eldöntő kérdéssort. Az ünnepélyes eredményhirdetés 2024. május 24-én lesz Budapesten, az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon, az újpesti UP Rendezvénytérben.

A játék első helyezettje egy Samsung Galaxy S23 telefonnal, a második egy Samsung Galaxy A54 telefonnal, a harmadik egy Samsung Galaxy TabA9+ tablettel, a 4-10. helyezettek pedig egy-egy JBL Flip 6 hangszóróval lesznek gazdagabbak.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?