Elvonót javasoltak Elon Musknak az ismerősei

Egy friss jelentés szerint Elon Musk ismerősei közül többen is annyira aggódtak, hogy elvonóra akarták küldeni a milliárdost. 

A Wall Street Journal néhány hete számolt be arról, hogy a milliárdos üzletember a vádak szerint többek között kokaint, LSD-t, ecstasyt, varázsgombát és ketamint is fogyaszt. Musk ügyvédje tagadta a vádakat, arra hivatkozva, hogy a techmilliárdos három éven keresztül drogteszteknek vetette alá magát, miután 2018-ban Joe Rogan podcastjében elszívott egy füves cigit.


Most újabb hír látott napvilágot a téma kapcsán, miszerint 2022 telén rehabra akarták küldeni az üzletembert, annyira elharapózott nála a függőség. A WSJ forrásai szerint az egyik közeli munkatárs, az Oracle társalapítója és a Tesla korábbi igazgatósági tagja, Larry Ellison arra kérte Muskot, hogy látogasson el a hawaii szigetére, hogy „megtisztuljon a drogoktól”.

A jelentésből nem derül ki, hogy Musk eleget tett-e a kéréseknek, az eset azonban minden bizonnyal fejfájást fog okozni az alá tartozó cégeknek, különös tekintettel a SpaceX-re, amely több milliárd dolláros szerződéseket kötött az Egyesült Államok szövetségi kormányával, amely erősen ellenzi a drogok használatát.

A jelentés szerint Musk egy hollywoodi partin „folyékony ecstasy-t fogyasztott egy vizes palackból”, egy alkalommal pedig a tech guru biztonsági őrei arra kérték a vendégeket, hogy hagyják el a táncteret, mielőtt Musk igazán beleélné magát a drogmámorba.

Elon Musk állítólag a Tesla igazgatósági tagjával, Joe Gebbiával olyan partikon is részt vett, ahol rekreációs céllal ketamint fogyasztott. Az üzletember korábban úgy nyilatkozott a ketaminról az X-en (az egykori Twitteren), hogy depresszió ellen hatásosabb, mint az antidepresszánsok.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?