Több ezer forinttal olcsóbban játszhatod most minden idők legjobb Harry Potter-játékát

Sietned kell, ha nem akarsz lemaradni a nagy akcióról, amellyel most 40 százalékkal olcsóbban szerezheted be a nagy sikerű, Harry Potter-univerzumban játszódó videójátékot PC-re. 

A Hogwarts Legacy az elmúlt évek egyik leggyorsabban fogyó játéka lett, ami nem véletlen, ugyanis végre egy olyan Harry Potter-játék került piacra, amelyre gyakorlatilag a kezdetektől fogva vártak a varázsvilág rajongói. Az Avalanche Sofware játéka egy nyílt világú akció-szerepjáték, ami a J. K. Rowling által megálmodott Harry Potter varázsvilágban játszódik. A történet azonban nem a Harry Potter-könyvek, de még csak nem is a Legendás Állatok-filmsorozat idején zajlik, hanem az 1890-es években, ahol a játékosok egy ötödéves hallgató talárját öltik magukra, akivel szabadon bejárhatják a Roxfortot és környékét, repülhetnek seprűn és hippogriffen, valamint a mágikus tanórákon is részt vehetnek.


Maga a játék persze nem két fillér, most azonban egy nagyobb akcióval készült a Steam, amit érdemes lehet megfontolni, ha egy ideje már gondolkodsz azon, hogy beszerzed PC-re a játékot. A Hogwwarts Legacy ugyanis most negyven százalék kedvezménnyel szerezhető be a Steamen: az alapjáték 59,99 euró helyett 35,99 euróba kerül (nagyjából 15 ezer forint), az extrákkal megspékelt Digital Deluxe Edition pedig 69.99 euró helyett 41,99 euróért (kicsivel több mint 16 ezer forintért) lehet a tied.

Viszont nem árt sietni, a Steam akciója ugyanis nem tart örökké: a Hogwarts Legacy február 11-ig szerezhető be a fenteb taglalt kedvezményes árakon.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?