A K&H digitális megoldásait díjazta egy neves pénzügyi szaklap

A K&H felkerült a Euromoney Market Leader listájára mind a digitális megoldások, mind pedig a társadalmi felelősségvállalás kategóriában.

A brit Euromoney pénzügyi szaklap több mint 30 éve értékeli és díjazza a világ pénzügyi intézményeit, amelyek valamely szakterületen bizonyítottak. A Euromoney Market Leaders 100 ország pénzügyi szolgáltatóit rangsorolja és ismeri el teljesítményüket. Idén a K&H Csoport három elismerést is kapott: a digitális megoldások és a társadalmi felelősségvállalás kategóriában felkerült a piacvezetők listájára, míg a bank vállalati üzletága „kimagasló tekintélyű” minősítést kapott.


Megtisztelő, hogy a világ legelismertebb pénzügyi magazinja nagyra értékelte erőfeszítéseinket” – nyilatkozta Guy Libot, a K&H vezérigazgatója. Hozzátette: „A K&H stratégiája középpontjába állította a digitális átállást és fenntarthatósági célok elérését. Újabb és újabb digitális megoldásokkal állunk elő, amelyek megkönnyítik ügyfeleink pénzügyeinek intézését, egyben hatékonyabbá teszik saját szervezetünk működését is. A társadalmi felelősségvállalási tevékenységünk része, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti fenntarthatóságra”.

A K&H vállalati ügyfeleinél folyamatosan növeli a környezetre pozitívan ható tevékenységek finanszírozását és csökkenti azokat, amelyek a károsak -írja a cég közleményében.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?