Endless Ocean Luminous: régen láttunk ennél relaxációsabb játékot

Az Endless Ocean Luminous a fotelbúvárok kedvence lehet, de a minap megjelent kis kedvcsináló videó alapján sejthető, hogy azoknak az idegeit is megnyugtatja, akik amúgy inkább a felszínen igyekeznek életben maradni. 

Modern életünk tele van stresszel, nagy a hajtás, a rohanás, szűkek a határidők, a mobiltelefonnak és az állandó online jelenlétnek köszönhetően nincs olyan nanoszekundum, amikor ne lennénk elérhetőek. Csoda, hogy ilyenkor az ember vágyik egy kis nyugalomra, egy kis relaxációra, valami olyasmire, ami a felkorbácsolt idegrendszert, a folyton ugrásra kész elmét lenyugtatja? Nos, lehet, hogy a Nintendónak nem pont ezen járt az esze, amikor belecsapott az Endless Ocean Luminous című projektbe, de az biztos, hogy a végeredmény kimondottan meditációs jellegű lesz. Ezt erősíti a tegnap megjelent kis videó is:


A május 2-án megjelenő játék ugyanis az óceán felszíne alá kalauzol minket, ahol a fenti világgal szemben hatalmas nyugalom van. A vízben úszkáló tengeri jószágok nem robbantgatják egymást a vallás nevében, nem puffogtatnak populista lózungokat a hatalom megszerzése vagy megtartása érdekében (bár ezt nem tudhatjuk, hiszen nem értjük a kommunikációjukat), és nem szúrják le a párjukat az utolsó pohár kannás borért. Szóval aki rendelkezik a megfelelő eszközzel, és szeretne kicsit virtuálisan alámerülni, annak az Endless Ocean Luminous kiváló választás lehet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?