A Huawei nagyszabású partnerkonferenciát rendezett Olaszországban

A Huawei április elején rendezte meg a Huawei European Partner Conference 2024 elnevezésű konferenciáját, hogy partnereivel együtt szilárd ökoszisztémát építsen ki. Az olaszországi Comói tó partján megrendezett konferencián több mint 1000 európai partner vett részt.

A Huawei a konferencia során hivatalosan is bemutatta go-to-market stratégiáját, amely az adatkommunikáció, a tárolás és az optikai hálózatok területén új IKT-termékek portfólióját tartalmazza, többek között megtekinthető volt itt a Wi-Fi 7 AP-k teljes választéka az iparág első és legrugalmasabb multi-GE campus hálózatával. De láthattuk az iparág első aktív-aktív tárolóját a kis- és középvállalkozások számára, amely a belépő szintű All-flash tárolóból, az OceanStor Dorado 2000/2100-ból és az OceanProtect X3000-ből, a belépő szintű biztonsági mentési tárolóból és készülékből állt, vagy a Huawei új eKit termékeit is, melyeket a disztribúciós piac számára fejlesztett.

Huawei Wi-Fi 7-es termékcsaládja
A Huawei Wi-Fi 7-es termékcsaládja

A Huawei European Partner Conference 2024 a partnerek és az ügyfelek számára is lehetőséget biztosított arra, hogy megosszák sikertörténeteiket, és a 2023-as évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó partnerek díjátadó ünnepségével zárult.


„Piacvezető IKT-termékeinkkel szeretnénk segíteni a helyi vállalkozásokat és együtt segíthetünk Európának a digitális infrastruktúra kiépítésében, a digitális tehetségek kinevelésében és a Digitális Évtized céljainak elérésében”

– mondta a rendezvényen Jim Lu, a Huawei európai régiójának elnöke.

Jim Lu, Huawei
Jim Lu, a Huawei európai régiójának elnöke.

A partneri együttműködés megerősítése iránti elkötelezettségének részeként a Huawei felülvizsgálta a partneri ösztönző és engedélyezési programokat is, és közös lehetőségekkel marketing támogatást nyújt.

„Elkötelezettek vagyunk a nyílt és mindenki számára előnyös együttműködés mellett, és partnereinkkel együtt szeretnénk növekedni”

– mondta Willi Song, a Huawei európai vállalati üzletágának elnöke.

A vállalat európai vállalati stratégiája és a 2024-es új partnerpolitika mellett a Huawei Cloud bevezette a „Go Cloud, Grow Cloud” partneri rendszerkeretet, hogy több partner számára tegye lehetővé az új üzletfejlesztést. Figyelembe véve a vállalatok offline telepítési és helyi adattárolási igényeinek fontosságát, a Huawei Cloud kiadta a Huawei Cloud Stack nevű tipikus felhő telepítési módot.

Tavaly a vállalat az előző évhez képest több mint 9%-os növekedéssel, 90 milliárd eurós bevételt ért el, és 23,3%-ot fektetett vissza a kutatás-fejlesztésbe. A vállalat Európában több mint 13 000 embert foglalkoztat, 13 országban 27 K+F központot működtet.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?