Májusban debütálhat Thanos, de biztosan nem fog csettintgetni

Azt tudjuk, hogyha Thanos csettint, akkor rengetegen leadják a rendszámot, de szerencsére most egy olyan formában közeleg, ami sokkal „kezesebb”. 

Nem is utalgatunk tovább homályosan, hanem gyorsan eláruljuk, hogy a Thanos a vivo X100 család érkezőben lévő tagjának, a vivo X100 Ultrának a kódneve. Azt, hogy a széria nem ér véget a fotózásra összpontosító X100 Próval, sejthető volt, de most a vivo termékalelnöke, Huang Tao meg is erősítette, hogy így van, sőt, azt is elmondta, hogy az Ultra egy olyan professzionális kamera lesz, amivel telefonálni is lehet. A 200 megapixeles periszkópos teleobjektívvel rendelkező, tízszeres optikai zoomot és akár 200x-os digitális zoomot biztosító eszközről korábban azt mondták, ebben a hónapban jelentik be, ám jelenleg úgy tudni, májusban lesz az esemény, tehát a megjelenés is csúszni fog.


Kép: Phone Arena

A Thanos kódnevű készülék Samsung E7 AMOLED képernyővel, Snapdragon 8 Gen 3 chipkészlettel, 5000 mAh-s akkumulátorral, 100W-os vezetékes töltéssel, 50W-os vezeték nélküli töltéssel és 50MP-es négykamerás hardveres felszereltséggel érkezik. A fő kamera egy Sony LYT-900-as érzékelő lehet, amilyet az Oppo Find X7 Ultra és a Xiaomi 14 Ultra fő kamerái is kaptak. Jó eséllyel az X100 Ultra is rendelkezik majd a telefotó kamerája esetében a Floating Elements Design-nal, hiszen a Pro modell is tudta. Ez egyedülálló f/2,5 rekeszértékkel biztosítja a kiváló képminőséget a 6x-10x digitális zoomtartományban, legyen éjjel vagy nappal,

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?