Nagyon frankó cuccokat mutatott be a Huawei

Űrkutatás ihlette prémium okosórától az ultrakönnyű, nagy teljesítményű notebookig okoseszközök széles skáláját mutatta be tegnap a Huawei Dubajban. 

Watch Fit 3

A gyártó szerint a divat, a sport, és a technológia tökéletes fúziója. A Fashion Forward technológiának jegyében az okosóra megújult dizájnnal érkezik, a „Fashion Squared” koncepciója révén. Az 1,82 hüvelykes, nagy felbontású AMOLED kijelző szélesebb, háromdimenziós vizuális élményt nyújt. Az alumíniumötvözetből készült óratest mindössze 9,9 milliméter vékony és 26 gramm könnyű.


A gyártó továbbá frissítette a Maradjon Fit! kalóriamenedzsment alkalmazását, kibővítve az élelmiszer-adatbázist, amely így 50 különböző országot és régiót fed le. Emellett az alkalmazás új táplálkozáselemző funkciót is tartalmaz, ami segíthet egyensúlyt teremteni az étrend és a testmozgás között. Az új okosórában debütál a Smart Sports funkció is, amely a felhasználók szokásai, az időjárási körülmények és a tevékenységgyűrűk állapota alapján tesz javaslatokat a testmozgásra.

Huawei
Kép: Huawei

A WATCH FIT 3 a korábbinál fejlettebb, TruSleep™ 4.0 technológiával rendelkezik, amely a fiziológiai mutatók nagyobb skáláját fedi le, valamint továbbfejlesztett alvási pontszámrendszerrel, alvásmintázat-értelmezéssel és személyre szabott tanácsokkal segítheti a felhasználókat.

Ezenkívül az eszköz új, alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval is bővült. A WATCH FIT 3 a TruSeen™ 5.5 technológiával lett felvértezve, amely 30 százalékkal megbízhatóbb pulzusfigyelést biztosít, valamint a megújult véroxigénszint-figyelő funkciónak köszönhetően a felhasználók akár 25 másodperc alatt ellenőrizhetik ezt az értéket.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition 

Az óra fő esztétikai fénypontja a rakétákban és űrhajókban használt Laval-fúvóka által ihletett LAVAL koncepció, amelyet a készülék nanokristályos kerámia előlapjában és az eszköz saját, exkluzív, interaktív LAVAL óraszámlapjában alkalmaztak. A vörös és fekete nanokristályos kerámia keret tökéletesen illeszkedik az óraszámlap dizájnjához, visszaadva az űrtechnológia futurisztikus színeit.

huawei
Kép: Huawei

Az esztétikai kialakítás mellett az okosóra továbbfejlesztett egészség- és fitnesz-funkciókkal rendelkezik, a többi között TruSeen™ 5.5+ technológiájával még pontosabb egészségfigyelést nyújthat. Emellett megújult az Egészségügyi Áttekintés 2.0 (Health Glance) funkció is, amely új egészségügyi mutatóval bővült, valamint új trendelemző funkcióval egészült ki, így még több alapvető egészségügyi mutató tesztelését teszi lehetővé 60 másodperc alatt.

Nagy teljesítményű notebook, új generációs kijelzőjű tablet, és miegymás

Bemutatkozott a legújabb MateBook X Pro és a MatePad 11.5”S is. Az egyszerre könnyű, mégis erős laptop mindössze 980 grammot nyom, és 13,5 milliméter vastag. Jelenleg ez az egyetlen olyan Intel Core Ultra 9 nagy teljesítményű processzorral rendelkező laptop a piacon, amely könnyebb 1 kilogrammnál.

Huawei
Kép: Huawei

A MatePad 11,5”S készülék az első új generációs PaperMatte kijelzővel felszerelt tablet, ami 2 százalék alá csökkenti a felületi visszaverődést, és 99 százalékban kiküszöböli a fényinterferenciát, így a felhasználók fényes, megvilágított beltéri környezetben, vagy akár kinti napsütésben is kényelmesen olvashatnak vagy nézhetnek videókat 3:2-es képaránnyal, 144 hertzes frissítéssel és 2,8K felbontással.

Huawei
Kép: Huawei

Bemutatkozott a továbbfejlesztett zajszűrő képességekkel rendelkező HUAWEI FreeBuds 6i vezeték nélküli fülhallgató is, a professzionális 2,8K OLED-kijelzővel felszerelt HUAWEI MateBook 14 laptop, valamint a HUAWEI WATCH GT 4 41 milliméteres okosóramodell zöld színben.

A dubaji nagyszabású rendezvényen mutatkozott be a Huawei saját fejlesztésű, valósághű írási és festési effektusokkal rendelkező GoPaint alkalmazása is, amelynek létrehozásában képzőművészeti csoportok segítették a gyártót. Az alkalmazás három év kutatás-fejlesztés eredményeként több mint 100 különböző virtuális ecsettel és valósághű textúrával érkezik, így a felhasználók valósághű és természetes vásznakra festhetnek.

Ezenfelül a GoPaint nagyszámú réteget, alacsony késleltetést és magas képkockasebességet biztosít, azonnal reagálva a felhasználók ecsetvonásaira. A Huawei tabletek nagy teljesítményével kombinálva a GoPaint autentikus, professzionális, könnyen használható festőalkalmazás, amely vonzó lehet amatőrök számára is.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?