Nézni is fájdalmas, amit az új iPad Próval művelnek

Az Apple nemrégiben mutatta be legújabb generációs táblagépét, a szupervékony iPad Prót, amibe az itt debütáló M4-es chip került. 

A JerryRigEverything Youtube-csatorna üzemtetője, Zack Nelson neve valószínűleg nem ismeretlen azok számára, akik otthonosan mozognak a kütyük világában, a youtuber ugyanis híres arról, hogy szereti brutálisan megkínozni a legújabb csúcseszközöket. Ezúttal az új, 13 hüvelykes iPad Pro járt nála teszten, és amint az várható is volt, cseppet sem kímélte a több mint hatszázezres készüléket.


A tortúrateszt során Nelson először jégkrémmel bemázolta a kijelzőt, majd miután a kiegészítőket, a Pencil Prót és a Magic Keyboardot is alaposan megkínozta, jött a szokásos karcolgatás – a youtuber még egy cuki oroszlánt is rajzolt az iPad Pro hátuljára. Természetesen az öngyújtós procedúra sem maradhatott el, melyet végül a hajlítgatós rész követett. Utóbbi eredménye pedig azért is lehet érdekes, mert az Apple a cég eddigi legvékonyabb termékeként aposztrofálta az új iPad Prót, ez a fajta vékonyság pedig már sérülékennyé is teheti az eszközt.

A lenti videóból kiderül, hogy bár a tablet a legtöbb helyzetben kifejezetten jól teljesített, a hajlítgatásnál elbukott: míg a vízszintes görbítésnél még szépen állta a sarat, addig a függőleges hajlítgatásnál hamar megadta magát – az USB-C portnál roppant is egy jó nagyot. Azt azért tegyük hozzá, hogy nem valószínű, hogy a hétköznapi használat során egyetlen iPad Prónak is hasonló behatással kellene szembenéznie.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?