Nem fogja olcsón adni magát a Galaxy Ring

A legfrissebb infók szerint a Galaxy Ring drágább lehet, mint némelyek csúcskategóriás okosóra. 

Kicsit messziről indulunk, mert Indiából származik az információ, miszerint a Galaxy Ring ott 35 ezer rúpiába kerül, ami figyelembe véve a földrajzi és adóügyi különbségeket, nagyjából 300 – 3500 dollár környékére tehető a nyugati világban.


Ez a jelenlegi árfolyam szerint 105 – 125 ezer forint környéke, de ha figyelembe vesszük, hogy kicsiny hazánkban erre még rájön némi felár, simán kijelenthető, hogy csúcskategóriás okosórákat is megugrik árban. Itt most természetesen a csúcskategória alatt az átlagpolgár által megfizethető darabokra gondolunk, és nem a millió feletti Garmin MARQ-ra.

galaxy ring
Fotó: Samsung

De a tengerentúlon is lehet drágább, mint a fenti számok, hiszen állítólag jön még rá 10 dollár alatti havi előfizetési díj, hogy bizonyos egészség-monitorozó képességei működjenek. Ez elsőre meglepő lehet, de nem szokatlan a dolog, hiszen az Oura Smart Ring felhasználói hasonló cipőben járnak.

Ez a már befutott és meglepően népszerű gyűrű 299 dollárba kerül, az előfizetés pedig 5,99 dollár. Persze egyáltalán nem biztos, hogy a Galaxy Ring tényleg annyiba fog majd kerülni, hiszen egy jó kis agresszív marketinges árazással a kezdeti időszakban simán elképzelhető, hogy valamivel alacsonyabb áron kerülhet majd forgalomba.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
RG

RG

RG is hírező, és emellett nagy szenvedélye a repülés. Ikarosznál egy szinttel jobban nyomja, ugyanis szintén motor nélkül próbálkozik. Vitorlázórepülő. Szóval, ha szimulátorokról, vagy repülős appokról olvastok, azt szinte biztos, hogy RG írta.

Ezeket olvastad már?