Újabb titokzatos monolit bukkant fel a semmi közepén

Legutóbb idén márciusban találtak hasonló fémoszlopot Walesben, a mostanit Las Vegas közelében észlelték. 

A Reno Gazette-Journal beszámolója szerint újabb rejtélyes monolit bukkant fel nagyjából 20 mérföldre Las Vegastól északra. Úgy tudni, ez a második olyan titokzatos oszlop, amit ebben a régióban fedeztek fel.


Hasonló esetek mindenesetre már történtek 2020-ban: először az amerikai Utah állam egyik nemzeti parkjában bukkant fel egy fémoszlop, majd nem sokkal később a világ több pontján, többek közt Kaliforniában és Romániában is találtak ehhez hasonló tárgyakat. Miután a titokzatos hasábok története bejárta a világsajtót, egy új-mexikói művészcsoport azt állította, hogy ők állnak a nagy port kavart monolitok mögött. Egyébként Magyarországon, Újpalotán is találtak ilyen fémoszlopot, amit – mint kiderült – Pamkutyáék helyeztek oda.

Hogy az újabb Las Vegas-i monolitért ki a felelős, egyelőre nem világos, a Las Vegas-i Fővárosi Rendőrkapitányság mindenesetre azt mondta, hogy az oszlopot szombaton fedezték fel a Gass Peak közelében.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Picture of Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?