Kiesett az ejtőernyős zsebéből az iPhone-ja, ennyi maradt belőle

Hatton Smith ejtőernyős a TikTokon osztotta meg követőivel, mi maradt az iPhone-jából, miután az 4 kilométeres magasságból kizuhant a zsebéből ugrás közben. 

Az eséstesztek általában 2, 4, esetleg 8 méter magasból történnek, de vajon mi történik egy telefonnal, ha több mint 4 kilométerről esik le? Hatton Smith 4 000 méteres, vagyis 4 kilométeres magasságból ugrott ki ejtőernyővel, amikor a telefonja kizuhant a hátsó zsebéből – írja az 9to5Mac. A kirepülő telefonról felvétel is készült, majd a végén azt is megörökítették, milyen állapotban élte túl az eszköz a nem mindennapi kalandot.


@capt_rumcoffee

When your phone falls out of your pocket at 14,000 feet #fail #screammovie

♬ original sound –

 

Ha hinni lehet a videónak, Smith telefonja túlélte a zuhanást, sőt nem csak egyszerűen túlélte, de még karcolás sem esett rajta. Az adrenalinfüggő ejtőernyős azt állítja, hogy az almás telefont egy Catalyst tok védte, és egészen máshogy végződhetett volna a kaland, ha egy „meztelen” iPhone zuhan le ilyen magasságból. Továbbá z sem mellékes, hogy a telefon mocsaras-sáros területen landolt, vagyis nem egy keményebb földet vagy sziklát talált telibe, amiket jó eséllyel már nem élt volna túl.

Márciusban egyébként szintén történt egy hasonló eset, igaz akkor Brazíliaváros Paranoá tavában fürdőzött jó egy hétig egy iPhone, mire egy helyi búvároktató rábukkant. A MacMazagine szerint a mobiltelefon működőképes maradt.

[sc name=”facebook” ][/sc]

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Benke Éva

Benke Éva

Az ifjabb nemzedék tagja, akikből még nem veszett ki a lelkesedés. Kedvelt témái leginkább a tudomány és a lifestyle területéről kerülnek ki

Ezeket olvastad már?