Tutira készül a dupla SIM-kártyát kezelő iPhone

Egy ideje már beszélték, hogy végre lesz két SIM-kártyát elfogadó iPhone, azonban a híresztelést eddig semmi nem erősítette meg.


Dupla élvezet

A bizonyítékként is elfogadható, másodlagos kártyára való utalás az iOS 12 béta verziójának, diagnosztikai jelentéseket kezelő kódrészletében található, így egészen biztos, hogy az elkövetkezendő almás modellek között megtalálhatók lesznek a kétkártyás készülékek. Az operációs rendszert boncolgató 9to5Mac csapata ráadásként második tálcára utaló bejegyzéseket is talált, ami azt feltételezi, hogy dupla kártya támogatás nem korlátozódik egyetlen SIM-tálcára, vagy eSIM kompatibilitásra.

Bár a Device Atlas szerint a dual-SIM készülékek inkább olyan országokban népszerűek, mint Nigéria, Brazília vagy Egyiptom, azaz a fejlett országokban kisebb rájuk az igény, azért sokan várták már ezt a lépést a cupertinói csapattól. Az Apple egyébként várhatóan szeptemberben tartja éves iPhone seregszemléjét, ahol a vállalat a hírek szerint három újdonságot is bemutat. Az iPhone X Plus a pletykák szerint 6,5 hüvelykes OLED kijelzőt kap, érkezik egy 6,1 hüvelykes LCD modell és az 5,8 hüvelykes iPhone X telefont is frissítik.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?