Már rendelhető a JBL Link sorozat legújabb tagja

A JBL Link View hangutasítással irányítható, hangszórókat és kijelzőt integráló eszköz, amit a Harman Kardon csoporthoz tartozó gyártó, még a CES2018 rendezvényen jelentett be.


Intelligens mindenes

A JBL újdonsága nagy felbontású, nyolc hüvelykes érintőkijelzőt kapott. A képernyőt 10 W teljesítményű hangszórók fogják közre, míg a basszus hangokért lefelé irányított passzív radiátor felel. A készülék megkapta a JBL Signature Sound elnevezésű technológiáját, amely gazdag és a kategóriához mérten dinamikus hangzást biztosít. A kijelző felső részébe 5 megapixeles kamera került, amely többek között videóhívások lebonyolításához nyújt segítséget.

A készülék kevés helyet foglal; a beépített Google Assistant és Chromecast szolgáltatás könnyű használatot és számos kényelmi funkciót kínál. A Link View IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz fröccsenő víz ellen védett, így aztán konyhában is bátran elhelyezhető. A berendezés más intelligens eszközökkel is kompatibilis. A gyártó szerint a „Google Assistant technológia és az intelligens kijelző egyesítésével, egy új interaktív és vizuális élményt kínáló eszköztárat alapoztak meg”.

A JBL Link View kiskereskedelmi ára 250 dollár, az első darabok szállítása szeptember elején esedékes.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?