Íme a Panasonic új vezeték nélküli fejhallgatója

A Panasonic alig egy hete mutatta be legújabb modelljét, ami adaptív zajcsökkentő technológia segítségével tartja távol a környezeti zajokat, s biztosít kimagasló minőségű hangélményt…


Úton és utazás közben is jól használható

A Panasonic HD605N fejhallgató ergonomikus kialakítású. A maximális kényelmet állítható fejpánt, memóriahabbal töltött fülpárnák és a fejformához igazodó 3D gömbcsuklók szavatolják. A füles három fokozatban képes csillapítani a zajokat, igény szerinti hallgatási környezetet teremtve. Az előrecsatoló rendszerben a mikrofon a burkolaton kívül található, míg a visszacsatoló rendszer a dobhártyához egészen közel a hangszórók tövében kapott helyet. Az így kialakított rendszer, úgy kezeli a zajcsillapításra használt inverz jeleket, hogy azok a lehető legjobb hatásfokot érhessék el.

A füles vezeték nélkül is szélessávú, nagy felbontású reprodukciót biztosít, amely során a legfinomabb részletek sem vesznek el. A tökéletes hangélményért az MLF (Multi-Layer Film) membránnal rendelkező, 40 mm-es HD meghajtó felel, amit egy rezgéscsillapító keretre erősítettek. A hangszórók hangolására külön nagy figyelmet fordítottak.

A beépített akkumulátor aktív zajcsillapítás mellett, hozzávetőleg húsz óra üzemidőt biztosít; a telep teljes töltésére négy órát kell szánni. A fekete és bronz színekben megvásárolható füles összehajtható, így kényelmesen szállítható.

A Panasonic HD605N forgalmazása szeptemberben kezdődik, sajnos a kiskereskedelmi ár egyelőre nem ismert.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?