Az újdonság Xiaomi Mi Band 3 farvizén indult el, külsőben és hardveresen is annak örökségét hordozza az alapvető különbség a kijelzőben keresendő.

Elhozta a színeket

A Xiaomi Hey+ (43 USD) külsejére túl sok szót nem érdemes pazarolni. Az elődök formavilágát hordozó, mindennapos használatra szánt eszköz, ezúttal is egyszerű szilikonpántot kapott. A kellemes tapintású anyag jól bírja a gyűrődést, egyszerűen cserélhető és különböző (opcionális) színekben érhető el. Az eszköz ötven méterig vízálló, így akár úszni is lehet benne, ha éppen úgy alakul.

Az újabb változat legnagyobb dobása, hogy már színes kijelzővel rendelkezik, ami jelentős előrelépésnek számít. A Hey+ 0,95 hüvelykes 240 x 240 pixel felbontású AMOLED panelt kapott, ami legfeljebb tíz hívásértesítés és ugyanennyi, maximum 300 karakterből álló üzenet megjelenítésére képes.

A készülék funkciók tekintetében semmi újat nem kínál, azaz a hívásértesítéseken túl továbbra is a mozgással, egészségügyi állapottal kapcsolatos információk monitorozására alkalmas. A burkolat alatt ezúttal is 120 mAh kapacitású akkumulátor lapul, ami a színes kijelzőnek köszönhetően, csupán 18 napig bírja, egyetlen töltéssel.