A TAG Heuer és a labdarúgás közötti együttműködés nem új keletű, hiszen a neves gyártó számtalan ligával és klubcsapattal áll kapcsolatban. A vállalat a Premier League hivatalos időmérője, ezt a partnerséget újították meg a közelmúltban, aminek tiszteletére dedikált alkalmazást készítettek.

A rajongás tárgya

Az Premier League ihlette ún. watch face a gyártó Connected termékcsaládba tartozó okosóráival kompatibilis, ezeket a modelleket használják a játékvezetők, illetve azok a szerencsések, akik képesek kifizetni a méregdrága eszközöket. A Connected órák külleme a vásárlás előtt végletesen az igényekhez szabható, gyakorlatilag mindenki olyan készüléket rakhat össze magának amilyet szeretne, illetve amit a pénztárcája elbír.

Az egyedi alkalmazás részletes beállításokat kínál, így a watch face a rajongott csapat színeit viselheti, s az imádott klubhoz köthető eseményekről értesít majd. A rendszer picit a Hublot Big Bang Referee funkcióját idézi, amit a közreműködő játékvezetők a világbajnokság alatt használtak. A külcsínt érintő változások mellett más módosítás nem történt, tehát az órák felépítésben és hardveresen ugyanazt kínálják, mint eddig.

A tematikus kiegészítőt a TAG Heuer minden regisztrált felhasználó számára, ingyenesen elérhetővé teszi.