A LG TONE Platinum SE hivatalos bemutatója a jövő héten nyitó berlini expón lesz, de a dél-koreai vállalat már most lerángatta a leplet az újdonságról. A készülék felépítés tekintetében keveset változott, de az ördög ezúttal is a részletekben vert tanyát…

Lehet szövegelni neki

A nyakpántos fülesek kifejezetten hasznos holmik. Nem kell tartani az elvesztéstől, sportolás közben is jól használhatók és általában szépen szólnak. Az LG egész termékcsaládot épített a hasonló eszközökből, hol a hangélményre, hol pedig a szolgáltatásokra gyúrtak rá. A legújabb változat igyekszik az elődök legjobb tulajdonságait összegyúrni, de igazából a dedikált Google Assistant gomb jelenti az újdonságot. Az eszköz a hangutasításoknak is eleget tesz, ami a gyártó szerint olyan funkciók használata során lehet kényelmes, mint a Google Translate.

Az LG természetesen a hangzást sem hanyagolta el, amiért hibrid meghajtók felelnek. A hangélmény csiszolásában ezúttal a JBL segédkezett, állítólag részletgazdag magas és középtartomány, valamint erőteljes basszus jellemzi a készüléket. Az eszköz száraiban egy-egy hangszóró is helyet kapott, ami a kihangosítást is lehetővé teszi. A füles megjelenési ideje és ára egyelőre nem ismert.