Feketén már vihető néhány Pixel 3 XL

A Pixel 3 XL a Google október elejére bejelentett csúcsmobilja, ami rejtélyes módon felbukkant az ukrán feketepiacon. A kétezer dolláros áron kínált készülékek Anglián keresztül jutnak el a bátor vásárlókhoz.


Egyelőre senkinek nem ajánlott vétel

A Google természetesen már komolyan vizsgálja, miként kerülhettek ki idő előtt a készülékek, egyelőre nincs eredmény, de nagy erőkkel folyik a nyomozás. Bár a telefonok közel végleges csomagolásban, hivatalos kiegészítőkkel együtt vásárolhatók meg, senkinek nem ajánlott a beszerzés, hacsak nem szeretne az illető nemzetközi vizsgálat részese lenni.

A készülék önmagában kevésbé meglepő, alig különbözik a tavaly bemutatott elődtől. Ami biztos, hogy a Google is térdet hajtott a szenzorsziget előtt, amit két darab, egyelőre ismeretlen felbontással rendelkező szenzor foglalhat el. A készülék hátoldalára 12 + 8 megapixeles képalkotó kerülhet, amiket az orosz Rozetked nevű lap, már meg is dolgoztatott kicsit. A tesztképek alapján a fejlesztők, egy egészen ütős rendszert kalapáltak össze; a színek élénkek és rossz fényviszonyok sem jelentenek akadályt.

A telefon 6,2 hüvelykes kijelzővel érkezik, a burkolat alá pedig Qualcomm Snapdragon 845 lapka várható. A 4/64 GB és 6/128 GB kiosztással rendelkező telefon a hírek szerint Google Assistant támogatással rendelkezik, amit dedikált gomb segítségével lehet pillanatok alatt elindítani. Adott lesz a vezeték nélküli töltés és az Android Pie rendszer sem kizárt. Az infók egyelőre fenntartással kezelendők, de kiindulási pontnak megfelelnek. Folytatás októberben.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?