Az LG tovább bővíti Signature termékcsaládját

Az LG két évvel ezelőtt indított SIGNATURE termékvonalára jellemző letisztultság az exkluzivitás élményét biztosítja a vásárlóknak. Az új borhűtő, szárítógép és alul fagyasztós hűtőszekrény az első jelentős bővítés az indulás óta.


Mindenre van egy jó megoldás

A különleges, fényes fémkeretes LG SIGNATURE borhűtő egyszerre hatvanöt üveg tárolására alkalmas. A készüléket számos innovatív technológiával szerelték fel. A Multi Temperature Control a különböző bortípusok számára biztosít megfelelő hőmérsékletet, míg az Automatic Lift funkció kiemeli a palackokat, így könnyítve meg a hozzáférést és válogatást.

A hangfelismerő funkcióval távolról is kinyitható a hűtő vagy felkapcsolható a belső világítás. A megoldásokkal energia spórolható meg, s a borok sincsenek kitéve a számukra káros napfénynek.

A kínálatba először kerül csúcskategóriás ruhaszárító. A tíz kilogramm kapacitású eszköz képes kiszámítani a gépbe rakott ruha mennyiségét, hogy a szárítóprogramot ennek megfelelően állíthassa be, bármilyen külső beavatkozás nélkül.

A gyors száradást a kondenzátor automatikus tisztítását biztosító rendszer (Condenser Automatic Cleansing System) segíti, amely víz áramoltatásával távolítja el az apró szennyeződéseket, így biztosítva a maximális hatásfokot.

Az LG SIGNATURE alul fagyasztós hűtőszekrény, számos különleges tulajdonsággal bír. Az Automatic Lift funkció nyitáskor szemmagasságba emeli a fiókot, így könnyebben hozzáférhetővé válik a hűtő tartalma. A továbbfejlesztett Auto Door Open funkció révén a hűtő érzékeli, ha valaki közeledik és automatikusan szélesebbre nyitja az ajtókat. Ez a funkció főként akkor hasznos, amikor tele van a kezünk a bevásárolt élelmiszerekkel. Az újdonságokkal az LG SIGNATURE kollekció már hét olyan modellt kínál, amely a legújabb technológiákat alkalmazva segíti és javítja az életminőséget.

Az IFA szakkiállítás látogatói a Messe Berlin 18-as csarnokában tekinthetik meg az LG SIGNATURE sorozat legújabb darabjait.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.
Teszteltünk

Ezeket olvastad már?