A Panasonic családhoz tartozó Technics az IFA2018 kiállításra is magával viszi új, vezeték nélküli hangrendszerét, ami legfrissebb infók szerint szeptemberben kerülhet fel a boltok polcaira.

Tiszta és erőteljes hangélmény

Az Ottava S SC-C50 kifejezetten tetszetős, kompakt készülék, ami figyelemre méltó, tiszta hangzást kínál. A beépített szobakalibrációs technológiának köszönhetően a hangfalak az otthonok bármely pontján elhelyezhetők. A berendezés hozzáférést biztosít az internetes tartalomszolgáltatók kínálatához, hangutasításokkal is vezérelhető és a könnyű csatlakoztathatóságnak köszönhetően magas szintű, vezeték nélküli felhasználói élményt nyújt.

Mindent egyben

A négy eredeti Technics JENO motor optimális teljesítményt nyújt és kiemelkedő hangélményt biztosít. Az egyedi, ívelt burkolat alatt három középtartományt kezelő hangszóró, három magassugárzó és egy mélynyomó lapul. A hangfal szólóban vagy sztereó párként is használható, de néhány Google Chromecast hangszóróval többszobás rendszerbe is elhelyezhető. A készülék teljes kompatibilitást kínál a különböző forrásokhoz, vezeték nélküli technológiát, USB vagy analóg / optikai bemenetet biztosít.

A főegység kilenc kedvenc tárolására kínál lehetőséget, legyen szó internetes rádióállomásról, lejátszási listáról, vagy USB-meghajtón található gyűjteményről. A megoldásnak köszönhetően a zenehallgatáshoz, csak egyetlen alkalmazás megnyitására van szükség. A Technics Ottava S SC-C50 hangrendszer, előre láthatóan 749 euró ellenében vihető haza.

A Panasonic és a Technics kiállító területét az IFA2018 5.2 a/b csarnokában találják az érdeklődők.