Az újdonság a Beyerdynamic BYRD termékvonalának csúcsmodellje, amely a kivételes ergonómiát és dinamikus hangélményt kínál. A fülhallgató azok számára készült, akik a teljes szabadság mellé a tökéletes zenei élményt keresik.

Szabadon, mint a madár

A Blue BYRD ANC nyakpántos modell, így legyen szó bármilyen tevékenységről a kezek mindig szabadok maradhatnak. A felhasznált anyagok és a kialakítás nem csupán stílusos megjelenést biztosítanak, hanem a tökéletes kényelmet is szolgálják. A nyakpánt lágy, rendkívül könnyű polimerből készült, míg a hangszóróház egészen lapos, hogy oldalt fekve sem nyomja a fület.

A készülék Bluetooth segítségével kapcsolódhat a forrásokhoz, képes együttműködni az iOS és Android rendszerű eszközökkel egyaránt. Az alapvető funkciók eléréséről három gombos távvezérlő gondoskodik, de a kompatibilis forrásokhoz társítva a hangvezérlés is elérhetővé válik. A tökéletes hangélményt a gyártó MOSAYC hangosítási technológiája biztosítja, amely az egyedi igényekhez igazítja a hangzást. A fülhallgató aktív zajcsillapítással is rendelkezik, amely képes elszigetelni a környezeti zajokat.

A készülék USB-C konnektor segítségével tölthető; a beépített akkumulátor aktív zajcsökkentés mellett tíz, míg kikapcsolt csillapítással tizennyolc órás üzemidőt szavatol. A Beyerdynamic Blue BYRD ANC forgalmazása szeptember közepén kezdődik az ajánlott fogyasztói ár 249 euró.