Felhajtás nélkül érkezett meg a Mate 20 Lite

A Huawei Mate 20 Lite természetesen a berlini expón mutatta meg magát, mintegy megágyazva az október közepén debütáló Kirin 980 lapkával szerelt topkategóriás nagy tesónak.


Egy izmos középkategóriás

Bár az igazi nagy durranásra még várni kell kicsit, hiszen a Mate 20 Pro londoni fellépése még odébb van, azért a „könnyűsúlyú” változat is tartogat néhány finomságot. A kijelző mérete tovább nőtt, hiszen már 6,3 hüvelykes FHD+ (1080 x 2340 képpont) FullView panelt kapunk, ami 1080 x 2340 pixel felbontásra képes. A készülékbe a várakozásoknak megfelelően a gyártó középkategóriás lapkája került. A tizenkét nanométeres Kirin 710 chipset mellett Mali-G51 GPU dolgozik, míg a rendszer 4 GB memóriával gazdálkodhat.

A telefon elöl-hátul dupla kamerát dolgoztat. A szenzorszigeten 24 + 2 megapixeles érzékelők kaptak helyet, míg a hátoldalon 20 + 2 megapixeles páros feszít. A képek készítését természetesen ezúttal is mesterséges intelligencia támogatja, ami nyolc jelenet-kategórián alapuló optimalizálást tesz lehetővé. A megújított HDR technológia lehetővé teszi a HDR-képek és videofelvételek valós idejű előnézetét.

A gyártó a hobbi fotósok mellett a játékosokról sem feledkezett meg, hiszen AI dinamikus erőforrás-elosztással, képes optimalizálni a teljesítményt. A borítás alatt 3750 mAh kapacitású telep lapul, támogatja a Huawei Quick Charge gyorstöltést, ami jelentősen megrövidítheti az etetésre fordított időt. A Huawei Mate 20 Lite szeptember 10-től vásárolható meg, mintegy 129.990 forintos áron.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Ford

Ford

24 éve foglalkozik tech-újságírással a kedvenc területe az audió-videó, az okosotthon és a mobiltechnológia.

Ezeket olvastad már?