A JBL újdonsága a mostanában egyre divatosabb, teljesen vezeték nélküli vonalat képviseli, azaz a két füles és a forrás között, semmilyen zsinóros kapcsolat nincsen.

Nincs határ

A JBL Endurance Peak elsősorban a sportos életmód kedvelőit igyekszik megszólítani. Az örökmozgó életstílushoz tervezett füles vízálló (IPX7) és a rugalmas hurokkal biztonságosan, s kényelmesen rögzíthető minden körülmények között. Az akkumulátor négy órányi zenehallgatást engedélyez, de a töltőként is funkcionáló tokba helyezve, ez az idő alaposan kitolható. Tíz perc töltés, egy órányi működést biztosít.

A fülhallgató a burkolaton elhelyezett érintőfelület segítségével vezérelhető. A készülék a zenelejátszáson kívül hívások fogadására is alkalmas, sztereó vagy mono üzemmódban egyaránt használható. A PowerHook technológia a fülbe helyezve automatikusan be, míg onnan kivéve kikapcsolja az egységeket, ezzel is kímélve a telepet. A JBL Endurance Peak novemberben kerül a boltokba, fekete színben vásárolható meg 130 euró ellenében.