Kereskedelmi forgalomba kerül a Logitech Crayon

A Logitech Crayon digitális ceruza nem új termék, hiszen az iPad-stylus alternatívájaként megismert eszköz, egy ideje használatban van, de eddig csak oktatási intézmények juthattak hozzá.


Egyszerű és nagyszerű

A Logitech bejelentette, hogy az eszköz már megtalálható az Apple Store kínálatában, illetve a hivatalos weboldalon keresztül is beszerezhető. A hagyományos, márkakereskedőkön és viszonteladókon keresztüli értékesítésre azonban októberig várni kell.

Logitech Crayon egy sokoldalú, hajszálpontos digitális ceruza, aminek egyetlen hátránya, hogy kizárólag hatodik generációs iPad modellekkel kompatibilis, tehát régebbi eszközökkel nem használható. Az eszköz az Apple Pencil technológiára építkezik, közel száz alkalmazást támogat, így kényelmesen használható számos feladathoz.

https://youtu.be/bhoENtthHsY

A toll (vagy ceruza) használata rendkívül egyszerű, hiszen semmiben nem különbözik a hagyományos rajzeszközöktől, alkotás közben a csuklót nyugodtan a kijelzőre lehet támasztani. Az eszköz ugyan nem nyomásérzékeny, de a rendszer figyeli a kijelző és eszköz csúcsa által bezárt szöget, s annak megfelelően változtatja a vonal vastagságát.

A Logitech Crayon egyetlen töltéssel akár hét órán keresztül használható, harminc perces üresjárat után az eszköz automatikusan kikapcsol, hogy megóvja az akkumulátort. Jó hír, hogy két perces töltéssel fél órát lehet nyerni.

A Logitech Crayon digitális ceruza 70 dolláros áron szerezhető be.

Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Ezeket olvastad már?