Az elmúlt években világosan megfigyelhető trend, hogy a hagyományos tévés programok iránti érdeklődés folyamatosan csökken. Ezzel párhuzamosan pedig a különféle online tartalomszolgáltatások iránt nő a kereslet. Ez persze nem meglepő, hiszen ez utóbbiak rendkívül kényelmesek, az áruk kifejezetten kedvező, senkinek nem kell reklámokat bámulnia, és nem szükséges ragaszkodni a rögzített műsortervhez.
Az egyik legnépszerűbb ilyen szolgáltatás Magyarországon az HBO GO, amely elérhető böngészőkön, iOS vagy Android mobil eszközökön, illetve Samsung és Apple TV-ken egy appon keresztül közvetlenül.

Ennek kínálata baromi nagy, rengeteg film, és sorozat közül lehet választani, amelyek között ráadásul megtalálhatóak a kifejezetten friss és népszerű darabok (pl. Szolgálólány meséje, Aranyélet, Éles tárgyak, Westworld,Trónok harca). Szóval tényleg nem véletlen, hogy az HBO GO így tarol, és a jövőben még többen választhatják ezt a szolgáltatást. Az HBO GO Magyarország csapata most azt jelentette be ugyanis, hogy jelentősen csökkentik az előfizetési díjat, a jelenlegi 1990 forintról 1490 forintra! Ráadásul egy új fizetési lehetőséget is bevezettek, hiszen 2018. szeptember 18-tól már PayPal-használatával is elő lehet fizetni a szolgáltatásra.

Még több infó: HBO GO weboldal