A OnePlus kiváló ár / érték arányú telefonokkal hívta fel magára a figyelmet, azonban az ambiciózus társaság már a következő nagy dobáson töri a fejét.

Egy nagy lépés előre

Pete Lau a vállalat társalapítója és vezérigazgatója a cég közösségi fórumán tette közzé, hogy a OnePlus készen áll a további terjeszkedésre. A vállalat ugyanis, egy mesterséges intelligenciára építkező tévékészülék fejlesztésébe fogott, amivel az otthoni szórakoztatás megreformálása a cél. A csapat az elkövetkezendő éveket az 5G-hálózatok, valamint a mesterséges intelligencia fejlesztésének szenteli, aminek eredményeit készek integrálni az egyelőre OnePlus TV néven emlegetett újdonságukba.

A készülékkel, illetve a platformmal kapcsolatban az igazgató, csupán szűkszavúan nyilatkozott, de az okosfunkciók és a mesterséges intelligenciára építkező technológiák használata biztosnak látszik. A vállalat egyébként keresi a megfelelő nevet a készüléknek, amire egy pályázatot is kiírtak. Pete Lau a Business Insider kérdésére elmondta, hogy bár pontos megjelenési időpontot még korai lenne mondani, de bízik benne, hogy jövőre piacra dobhatják az új terméket.